Hout behang

Met hout behang zorg je voor een stoere, robuuste sfeer en industriële sfeer. Hout past in vrijwel ieder interieur. Een behang van steigerplanken is ook mooi achter het bed in de slaapkamer. Zelf planken kopen en op maat zagen kan een tijdrovende en prijzige klus zijn. Fotobehang met houtmotief zorgt dat je wel de look hebt, maar niet het werk om hout aan te brengen. Bovendien kan je met behang heel netjes werken, zonder afval en zaagsel. Kies uit de verschillende prints op deze pagina of lever je eigen foto aan. Mocht je gewenste print er niet bij staan, laat ons dat dan weten. We gaan dan voor je op zoek. Met hout behang haal je een natuurlijk gevoel in huis.

Filteren
Selectie verfijnen
Designer
 1. 6
 2. 1
Kleur
 1. 5
 2. 9
 3. 9
 4. 3
 5. 3
 6. 1
 7. 1
 8. 3
 9. 7
 10. 17
 11. 1
 12. 1
Oriëntatie
 1. 28
 2. 4
 3. 2
Van laag naar hoog sorteren

44 producten

Van laag naar hoog sorteren

44 producten

Hout behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi hout behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.