Joke Absen Collectie

Urbexfoto’s van Joke Absen op fotobehang

Oude verlaten gebouwen staan centraal in de fotografie van Joke Absen. Met haar camera trekt ze langs verlaten plekken en schiet ze foto’s van plekken met een historische achtergrond. Als Urban Explorer komt ze op onontdekte, geheime plekken die we graag voor jou op fotobehang printen.

‘Mysterie van een oud Sanatorium’ van Joke Absen op fotobehang

Urbex Fotobehang

Unieke beelden van Urbex locaties, zoals een vliegveld, kasteel, wellness kliniek of ski resort. De collectie fotobehang van Joke Absen is altijd spannend en hoe langer je naar de foto’s kijkt hoe meer je zult ontdekken.

vanaf €19,95 per m2

Het populairste fotobehang van Joke Absen

Ontdek de spannendste verlaten kastelen of gebouwen in de collectie fotobehang van Joke Absen. Met haar camera trekt ze door Europa om verlaten pareltjes vast te leggen die jij kunt gebruiken op jouw fotobehang. Realistische driedimensionale effecten op de muur maken dat het behang uit deze collectie je kamer groter doet lijken!

Verlaten Kasteel

Prachtig kasteel ergens in België waar je tegen betaling een bezoek kan brengen. Het kan worden gehuurd voor feesten e.d. en van de opbrengst wordt het kasteel gerenoveerd.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je een vraag over fotobehang en staat het antwoord niet tussen onze veelgestelde vragen? Neem dan contact met ons op: