• Winnaar Shopping Award 2023
 • Razendsnel jouw fotobehang in huis
 • Eigen productie en op maat gemaakt
 • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Kosten voor fotobehang laten aanbrengen

Fotobehang laten aanbrengen door specialisten.

Naast fotobehang kun je bij ons ook terecht voor behangservice. Wij hebben een aantal behangspecialisten in dienst die razendsnel vakwerk kunnen leveren, zodat je verzekerd bent van het beste resultaat met ons fotobehang.

Behangservice

Voor het aanbrengen van behang rekenen wij prijzen per muur. De behangservice kunnen wij op dit moment alleen voor Nederland aanbieden. De behangservice kan je eenvoudig erbij bestellen in het bestelproces. Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW. Ook zijn de volgende zaken bij de prijs inbegrepen:

 • Voorrijkosten
 • Parkeerkosten
 • Behanglijm
 • Gereedschap om het behang aan te brengen.

Wij ontzorgen jou volledig. Je hoeft bij de behangservice dus geen accessoires en lijm te kopen.

Prijzen voor het laten aanbrengen van behang

De prijzen voor het laten aanbrengen van behang per muur in Nederland bedragen het volgende:

 • Prijs per muur Vliesbehang € 150,-
 • Prijs per muur MuralTex € 175,-

Prijzen zijn voor muren tot 15 m2. Muren die groter zijn dan 15 m2 rekenen wij als twee muren (> 30 m2 zijn 3 muren etc.).

Wanneer je meer dan vier muren hebt om te laten behangen, dan maken wij een offerte op maat. Voor vragen kan je contact opnemen via [email protected] of via +31 (0) 85 130 46 95.

De maximale hoogte die onze behangers kunnen behang is 4 meter. Mocht het behang op een muur aangebracht moeten worden die hoger is dan 4 meter, dan moet je zelf zorgen voor de huur van een steiger.

Hoe het werkt

De behangservice kan je meebestellen in het bestelproces. Na de bestelling wordt er binnen 48 uur (op werkdagen) contact met je opgenomen per e-mail. In de mail staat de datum en de geschatte tijd wanneer de behangers verwacht kunnen worden. Onze behangservice rijdt rondjes door Nederland dus wanneer de afgesproken datum jou toch niet uitkomt, dan kan het even duren voordat je weer wordt ingepland. Door klanten te bundelen kunnen wij onze lage prijs aanhouden.

Annuleren: Mocht u verhinderd zijn mag de afspraak uiteraard afgezegd worden. Dit kan tot 48 uur van tevoren.

Plaatsingstijd

Bestel je de behangservice, dan moet je op dit moment rekening houden met een plaatsingstijd van maximaal 4-5 weken.

Duidelijke, gebruiksvriendelijke website. Behang zeer snel ontvangen. Ook een behanger erbij besteld. Er werd snel gecommuniceerd wanneer de behanger langs kon komen. Inmiddels heb ik de Nachtwacht op mijn muur en het ziet er fantastisch uit!

Sandra uit Den Haag

Voorwaarden voor het laten behangen

Onze behangers gaan professioneel te werk. Om hun werk goed en probleemloos te laten verlopen verwachten we het volgende:

 • Wij versturen het behang altijd vooraf naar je op, omdat het behang gecontroleerd dient te worden én het moet 24 uur in de te plaatsen ruimte liggen.
 • De locatie waar het behang aangebracht dient te worden moet in Nederland zijn.
 • Muren dienen behangklaar te zijn (zie onderstaande foto’s voor extra uitleg)
 • Bij voorkeur lampen, tv’s etc verwijderen van de muur.
 • Bij heel licht of heel donker behang adviseren wij om de ondergrond in ongeveer dezelfde kleur als het behang te sauzen.

Let op: Wanneer je niet thuis bent of de muur niet behangklaar is, dan wordt 50% van het betaalde bedrag voor het aanbrengen in rekening gebracht. Ook wanneer het behang niet is gecontroleerd en goedgekeurd voor aanvang, dienen wij 50% in rekening te brengen. Zeg je de afspraak af binnen 48 uur dan zullen wij ook 50% van de kosten in rekening brengen.

Behangklare muren:

Niet behangklare muren:

Liever zelf doen?

Ga zelf aan de slag met onze behangtips en ontdek dat je het eenvoudig ook zelf kunt!