• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Graffiti behang

Graffiti, straatkunst, tagging. Je bent het vast wel eens tegengekomen. Van die grote letters, illustraties en heldere kleuren op muren, palen en treinwagons. Of straks misschien wel bij jou op de muur in de (slaap)kamer. Tover street art om naar room art, zonder dat je zelf met de spuitbussen verf aan de slag hoeft, met ons graffiti fotobehang. 

Sorteer op

45 producten

per pagina
Lips are sealed
Designer Collection
Graffiti koptelefoon
Premium
Graffiti op oude bakstenen muur
Premium
Graffiti met gezichten
Premium
Graffiti raceauto
Premium
Graffiti op bakstenen muur
Premium
Muur graffiti
Premium
Graffiti met letters op hout
Premium
OMG!
Premium
Stoere graffiti
Premium
Graffiti Kever
Premium
Graffiti op beton
Premium
Palmbomen op hout
Premium
Graffiti met haai
Premium
Graffiti op rode bakstenen
Premium
Graffiti op muur van zwarte stenen
Premium
Graffiti op zwarte stenen
Premium
Graffiti XL
Premium
Muziek graffiti op baksteen
Premium
Graffiti op hout
Premium
Graffiti Kever op hout
Premium
Graffiti Love
Premium
Graffiti van een leeuw
Premium
Graffiti van mond
Premium
Straat graffiti op oud hout
Premium
Gekleurde graffiti op muur
Premium
Chaotische graffiti
Premium
Graffiti gezichten
Premium
Sorteer op

45 producten

per pagina

Graffiti behang op de jongenskamer

Graffiti behang is stoer en speels tegelijk. En daarom perfect voor op de muren van een jongenskamer. Kies voor een realistisch straatbeeld, ga voor vrolijke getekende graffiti op fotobehang of 3D graffiti. Met 3D graffiti behang word je bijna het behang ingezogen en lijkt de kamer groter. Zorg wel dat je de andere muren rustiger houdt om dit ruimtelijke effect te behouden. Ga je voor een tag, een throw up met een of twee kleuren of een piece waarmee je de hele muur bedekt met een graffiti schildering? Kies een graffiti tekening uit onze ruime collectie met graffiti behang of upload je eigen foto.

Graffiti behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi graffiti behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang met kunst op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je graffiti behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.