Fotobehang met beelden en boeddha's

Het standbeeld Christus de Verlosser uitkijkend over Rio de Janeiro in Brazilië. De David van Michelangelo of De Sfinx van Gizeh. Prachtige standbeelden waarvan je maar wat graag een foto wilt voor in je plakboek. Of voor op de muur met het fotobehang van Fotobehang.com. Kies jouw favoriete beeld uit de klassieke oudheid voor op je behang. En geniet elke dag van een stukje geschiedenis op je muur.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 5
 2. 4
 3. 7
 4. 1
 5. 3
 6. 2
 7. 1
 8. 1
 9. 7
 10. 1
Oriëntatie
 1. 16
 2. 5
Type
 1. 18
 2. 1
 3. 1
Van laag naar hoog sorteren

20 producten

Van laag naar hoog sorteren

20 producten

Beelden behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi beelden behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang met beelden uit de klassieke oudheid op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je beelden behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.