• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met oudheid en symbolen

Heb je altijd al hiërogliefen aan de muur willen hebben? Haal de oudheid in huis met mooie afbeeldingen uit het verleden. Kies voor het oude Egypte of voor prachtige oude kerken en glas-in-lood ramen. De geselecteerde afbeeldingen zorgen voor een mystieke sfeer. Mocht je afbeelding er niet bij staan of heb je zelf een foto van hoge kwaliteit welke je graag op behang wilt laten drukken? Neem dan contact met ons op. 

Sorteer op

23 producten

per pagina
Sorteer op

23 producten

per pagina

Terug in de tijd met behang religie en symbolen

Historische tempels en kastelen, oude munten en hiërogliefen. Met ons fotobehang oudheid en symbolen ga je terug in de tijd. Elke keer als je de ruimte met ons fotobehang binnenstapt. Ga voor een mooi detail van een kerkgebouw, een karakteristiek straatje of upload je eigen foto. Fotobehang met religie en symbolen bestel je snel en eenvoudig online.

Oudheid en symbolen behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi oudheid & symbolen behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang met oudheid, symbolen en religie op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je oudheid en symbolen behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.