• 9.000+ positieve beoordelingen
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100.000 klanten gingen je voor!

Lemonwalls behang

Onze Lemonwalls collectie kenmerkt zich door de trendy designs en zachte kleuren. Hierdoor is dit behang ideaal voor in de kinderkamer. Van jungle designs tot aan designs met het thema onderwaterwereld, in onze Lemonwalls collectie vind je voor iedere kinderkamer een mooi behang.

Bekijk alle Lemonwalls behang

Wereldkaarten

Onderwaterwereld

Jungle

Sahara

Dino’s

Lucht

Natuur

Circus

Ruimte

Astrologie

Patronen

Sketch

Rechthoeken

Bergen

Driehoeken

Lemonwalls kinderkamer behang

Het leukste behang voor de kinderkamers vind je onder het merk Lemonwalls. Je vindt in ons Lemonwalls assortiment voor elk interieur en elke stijl wel wat passends. Wil je een kamer die bestemd is voor zowel een jongen als meisje? Dan kan je gaan voor een warm terracotta kleurenpalet met taupe, beige en bruin. Zo hebben wij binnen de Lemonwalls de Jungle collectie of de wereldkaarten

Heb je de kleuren al uitgekozen? Dan adviseren wij te gaan voor het strakke behang met driehoeken of behang met silhouetten van dieren of dino’s. Dit behang komt mooi uit boven een commode of ledikant. Voor elke kinderkamer, babykamer en slaapkamer is er wel een design binnen de Lemonwalls collectie.

Unieke designs op maat gemaakt

Valt er een gedeelte van de print van je muur? Staat de wereldkaart er niet in zijn totaal op? Vraag onze designers dan om het design aan te passen zodat het ook op jouw muur passend is!