• 9.000+ positieve beoordelingen
 • Razendsnel jouw fotobehang in huis
 • Eigen productie en op maat gemaakt
 • 100.000 klanten gingen je voor!

Fotobehang - Telefooncellen

SKU:
W00902
Collection: Essential Collection

Ontdek soortgelijke categorieën

Omschrijving

Zwart-wit fotobehang met vier Britse rode telefooncellen op een rij

Kenmerken

SKU
W00902
Product
Telefooncellen
Type
Foto
Collectie
Essential Collection
Land van vervaardiging
Nederland
EAN
8720167137228
Leeftijd
Volwassenen

Veelgestelde vragen

Tot welke afmeting kan ik behang bestellen?

Wij kunnen uit 1 deel printen tot 310 cm (incl de marge van 5 cm, de ingevulde maat is dan maximaal 300cm) en een lengte van 25 meter. Deze print wordt bij vliesbehang vervolgens altijd in gelijke banen verdeeld en gesneden. Bij naadloos behang (MuralTex) printen we het behang uit 1 gedeelte. 

Printen en produceren jullie al het fotobehang zelf?

Wij printen en verwerken (snijden) al het fotobehang zelf. Onze volledige productie vindt plaats in Zeewolde. Hier beschikken wij over een groot aantal printers en snijmachines om jouw behang perfect op maat te produceren.

Wil je meer weten over hoe wij jouw fotobehang produceren? Bekijk dan deze pagina.

Hoe produceren jullie mijn fotobehang op maat?

Wanneer een order bij ons binnenkomt, dan wordt deze opdracht doorgestuurd naar de printer. We controleren of alles goed staat en de software berekent automatisch handzame banen die gelijk verdeeld moeten worden over de muur in het geval van vliesbehang. De order wordt in de rij met printopdrachten geplaatst en geprint op enorme rollen.

De rol wordt vervolgens in de snijmachine geplaatst. Deze machine snijdt het behang eventueel in banen tot op de millimeter nauwkeurig. Alle banen worden genummerd, tenzij je aangeeft dat je dit niet wenst. De baannummers worden geprint in onderin de baan meegeprint. Dit deel snijdt je van de baan af wanneer je het behang aanbrengt. Bij exact op maat is het nummer aan de achterzijde van het behang te vinden. Hierdoor is altijd de volgorde van de banen duidelijk. Banen worden ook op volgorde in elkaar gerold. Vliesbehang wordt opgerold en in schuimfolie gewikkeld. De rollen worden in stevige kartonnen dozen verpakt. MuralTex bestaat uit 1 deel, dit wordt als één geheel in een doos verpakt.

Moet ik het behang insmeren of moet ik de muur insmeren met behanglijm?

Je moet bij ons behang altijd de muur insmeren. Zorg ervoor dat het lijm goed verdeeld zit op de muur. Gebruik altijd de juiste lijm voor het behang. Tijdens het bestellen van je behang wordt automatisch de juiste lijm geadviseerd.


Zorg er tijdens het aanbrengen voor dat de banen goed op elkaar aansluiten om naden te voorkomen. 

Moeten de banen tegen elkaar geplakt worden of overlappend?

Je dient de banen altijd strak tegen elkaar aan te plakken. Het behang past strak op elkaar en sluit naadloos aan. Plak het dus niet overlappend. Zorg dat er niet teveel spanning op het behang komt te staan anders kunnen er naden ontstaan.

Zijn de kleuren op mijn computer ook de werkelijke kleuren van het behang?

De kleuren kunnen afwijken. Dit omdat computers kleuren in RGB laten zien en onze printers in CMYK kleuren printen. Als je zeker wilt zijn van een kleur dan raden we je aan om een sample/ voorbeeld/ staal aan te vragen. Uiteraard proberen wij een kleur zo goed mogelijk te benaderen tijdens het printen. Dit doen wij met geadvanceerde software met kleuren calibratie.

Printen jullie ook behang uit één stuk?

Jazeker! Hiervoor kies je voor naadloos behang (MuralTex). Deze soort behang is uniek omdat het supersterk is en makkelijk is aan te brengen. Het bestaat uit 1 groot deel, waarbij je de muur insmeert met lijm en vervolgens het hele behang in 1x op de muur aanbrengt. Wij adviseren om MuralTex met 2 personen aan te brengen.

Is het behang afwasbaar?

Je kan het behang met een licht vochtige doek afnemen als het nodig is. Wil je het behang gebruiken in een keuken of badkamer?  Dan adviseren wij je om te kiezen voor vliesbehang en het behang na te bewerken met een Wall Finish coating. Met deze coating is het behang waterafstotend.


Bekijk hier onze Wall Finish.


Let op: deze coating is alleen geschikt voor vliesbehang!

Hoe meet ik mijn muur op?

Bij het bestellen van je behang op maat is het belangrijk dat je de juiste hoogte en breedte invoert bij het samenstellen van je behang. De ingevoerde hoogte is dan ook de hoogte van de baan die jij ontvangt. De breedte van de banen tonen we je nadat je het formaat van je muur hebt ingevuld. Er zijn verschillende situaties hoe je de muur opmeet. In dit artikel vertellen we je hoe je je muur moet opmeten.

 

Rechte muur

De eenvoudigste muur om op te meten is een rechte muur. Belangrijk bij het meten van een rechte muur is dat je dit op verschillende punten doet. Een muur is namelijk niet altijd recht, zeker niet in oudere huizen. Wij adviseren je om de muur op meerdere plekken te meten, zowel in de breedte als de hoogte.

 

Door zowel de hoogte als de breedte op 2 plekken te meten weet je voldoende behang hebt. Je neemt hiervoor de grootste maat in de breedte en de grootste maat in de lengte. Zo heb je ook wanneer je muur niet recht is voldoende behang.

 

De breedte opmeten

Meet met een meetlink of rolmaat de breedte van de muur zoals in het voorbeeld weergegeven. Meet tot over eventueel aanwezige plinten, zodat je straks niet tekort aan behang hebt. Het opmeten kun je het beste doen aan de bovenkant en de onderkant van de muur. Zo ben je er zeker van dat je voldoende behang bestelt, ook in het geval dat de muur niet geheel recht is. De breedte van je behang is de langste breedte van de muur.

 

 

De hoogte opmeten

De hoogte van de muur kun je het beste op 3 plekken meten; aan de linkerkant, rechterkant en in het midden. Zo voorkom je dat je behang in de hoogte tekort komt wanneer de muur niet geheel recht is. Meet altijd inclusief eventueel aanwezige plinten. Het extra behang kan eenvoudig worden weggesneden met een mesje wanneer je het behang hebt aangebracht op de muur.

 

 

 

Afwijkende muren

Heb je een afwijkende muur? Bijvoorbeeld met een schuine kant of met een deur of raam? Lees dan de uitgebreide uitleg.

Worden patronen altijd in gelijke grootte afgedrukt?

Wanneer je een patroon bestelt voor 2 muren, dan proberen wij de patronen evengroot te maken. Bestel je de muren niet in 1 bestelling, dan zullen de bestanden onafhankelijk van elkaar worden verwerkt en zullen de elementen van het patroon afwijkend zijn in grootte. Wanneer je de patronen gelijk wilt houden qua grootte, neem dan per mail contact op met onze klantenservice. 

Beschikbaar in deze behangsoorten

Vliesbehang

Vliesbehang

vanaf €16,95

Topkwaliteit vliesbehang, gemakkelijk aan te brengen voor elke muur. Hoge kwaliteit PVC-vrij behang.

 • Eenvoudig aan te brengen
 • Lijm op de muur, geen behangtafel nodig
 • Sterk materiaal van 180g/m2
 • Milieuvriendelijk geprint
MuralTex Naadloos Behang

MuralTex Naadloos Behang

vanaf €29,95

Ervaar levendige en intense kleuren met ons naadloos MuralTex behang uit 1 stuk.

 • Levendige, heldere kleuren zonder naden
 • Scheurt, kreukt en krimpt niet
 • Gemakkelijk aan te brengen
 • Milieuvriendelijk geprint
Behangcirkels

Behangcirkels

vanaf €59,95

Eenvoudig aan te brengen, milieuvriendelijk en PVC-vrij. Keuze uit meerdere groottes.

 • Zelfklevend (80 tot 140cm diameter)
 • XXL Muraltex (160 tot 240cm diameter)
Samples

Samples

vanaf €1,50

Probeer het behang materiaal met jouw ontwerp en uitsnede. We bieden keuze uit 2 materialen:

 • Vliesbehang: 180 grams, PCV-vrij
 • MuralTex: Naadloos behang op textielstof

Probeer het thuis!

Wil je een voorbeeld van dit behang op je muur in de kamer? Gebruik onze virtuele tool om jouw gekozen behang in jouw kamer te tonen. Heel simpel! Druk op de knop “Probeer het op jouw muur!“. Vervolgens maak je een foto van jouw muur en projecteren wij het fotobehang op jouw muur. Op deze manier krijg je een goed beeld van je nieuwe muur.

Probeer je fotobehang thuis!

Vliesbehang van de beste kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Dit vliesbehang heeft veel voordelen ten opzichte van traditioneel papierbehang. Het grootste voordeel is dat het eenvoudig is aan te brengen op een muur. In plaats van het behang in te smeren met behanglijm wordt de muur ingesmeerd. Je hoeft dus geen behangtafel aan te schaffen en ook blijven de vloeren schoner dan bij papierbehang.

Vliesbehang fotobehang
vliesbehang aanbrengen

MuralTex naadloos fotobehang

MuralTex is een fijn geweven polyester doek uit één stuk. Hierdoor is het behang enorm sterk en wordt de afbeelding tot in de kleinste details afgedrukt. Het materiaal heeft een matte uitstraling, maar door de speciale printtechniek die we gebruiken worden kleuren nog echter en intenser. Zwart wordt ook echt diepzwart en details komen zo scherp naar voren dat je ze bijna wilt aanraken.

MuralTex naadloos fotobehang
MuralTex naadloos fotobehang