• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Formule 3

Een fan van racewagens in huis? Maak ze blij met behang van formula 3 auto’s. Bij Fotobehang.com vind je een uitgebreide collectie behang van racewagens uit de formula 3. Met haarscherpe, detaillistische beelden van de formula 3 auto van het Van Amersfoort Racing Team. Genomen vanuit verschillende hoeken in combinatie met verschillende achtergrondkleuren. Met behang van formula 3 auto’s tover je de slaapkamer, werkkamer of sportkamer om tot een waar paradijs voor liefhebbers van racewagens. Neem eens een kijkje tussen ons behang van formula 3 auto’s en ontdek de vele mogelijkheden. 

Sorteer op

11 producten

per pagina
Formule 3 - Lower rear view - dark
Premium
Formule 3 - Left front view - dark
Premium
Formula 3 - Rear left view - dark
Premium
Formula 3 - Left front view, 3d
Premium
Formule 3 - Lower side view - dark
Premium
Formule 3 - Rear view - dark
Premium
Formule 3 - Cockpit view - dark
Premium
Formule 3 - Lower side view
Premium
Formule 3 - Lower rear view
Premium
Formule 3 - Left front view
Premium
Formula 3 - Side view
Premium
Sorteer op

11 producten

per pagina

Uniek aanbod behang formula 3 auto’s

In samenwerking met Van Amersfoort Racing Team creëerden wij een uniek aanbod fotobehang van racewagens. Prachtige shots van de wagen waarmee zij over de circuits racen. Daarbij heb je de keuze tussen behang van de formula 3 auto met een witte achtergrond of een zwarte achtergrond. Ook kun je kiezen vanuit welke hoek je de auto aan je muur wilt plakken. Ga je voor de cockpitview. Bekijk je de formula 3 auto liever vanaf de zijkant. Of maak je het spannend met een behang van racewagens gezien vanuit de lage left front view?

Stylingtips voor behang racewagens 

Of je nu behang van formula 3 auto’s in een mancave plaatst of in een stoere kinderkamer. Je wilt hoe dan ook dat het goed tot zijn recht komt. Ons advies? Neem een aantal elementen uit het behang van racewagens en laat die terugkomen in de verdere inrichting. Bij formula 3 behang kun je bijvoorbeeld denken aan een display met speelgoedautootjes, of een aantal lijsten met mooie foto’s van een circuit. Daarnaast kun je kiezen voor een kleur, zoals het rood van de Van Amersfoort racewagen. Laat dit terugkomen in bijvoorbeeld de barstoelen of het beddegoed. En maak zo van je ruimte één mooi geheel met het behang van formula 3 auto’s als een toffe eyecatcher. 

Behang van formula 3 auto's op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang van formula 3 auto’s hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je behang van formula 3 auto’s op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je behang van formula 3 auto’s komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.