Wallexclusive Premium Black & White

Onder de merknaam Wallexclusive brengen wij fotobehang met de hoogste mogelijke kwaliteit fotografie. Onze fotograaf trekt over de hele wereld om bijzondere gebouwen en landschappen vast te leggen. Met uiterste precisie worden de beelden geschoten en nabewerkt, zodat de foto's perfect uitkomen op de behang, zelfs op muren groter dan 5 meter. 

 
  Wallexclusive Premium

     ✅ Beste kwaliteit fotobehang;

     ✅ Op maat gemaakt;

     ✅ Unieke Collectie;

     ✅ Milieuvriendelijk behang;

     ✅ Productie binnen 24 uur;

     ✅ Duizenden tevreden klanten sinds 2018
 

Filteren
Selectie verfijnen
Van hoog naar laag sorteren

26 producten

fotobehang bast van een boom wallexclusive
Duin doorgang naar het strand zwart-wit
Fittonia
Van hoog naar laag sorteren

26 producten

Wallexclusive Premium Black & White

Zwart wit behang. Strak, fris en clean.

Zwart wit behang zorgt voor een chique en moderne uitstraling. Al het fotobehang van Wallexclusive is in het bestelproces te bestellen als zwart wit behang. Dit kan bij de extra opties in stap 3 van het bestelproces. Wij hebben echter ook een aantal foto's welke wij zwart wit hebben gefotografeerd of bewerkt. Wij waren van mening dat deze foto's in zwart wit het beste tot hun recht komen. In deze categorie ziet u deze foto's. Alle foto's zijn met een 100+ megapixel camera gemaakt. Het resultaat is werkelijk prachtig. Ieder detail is te zien.

Een interieur met veel contrast schreeuwt luxe uit.

Een zwart wit behang zorgt voor veel contrast in een woning. De twee uitersten gaan vaak super goed samen. Zwart en wit in een ruimte zorgen voor een strakke en industriële sfeer. Een hele wand met donker interieur lijkt gewaagd maar dit kan in de praktijk juist zorgen voor een hele warme sfeer. Door een foto te selecteren kan u het fotobehang in een interieur bekijken. Ook kunt u inzoomen op de details. Bestel indien gewenst het fotobehang eenvoudig in 3 stappen.

Mensen die geïnteresseerd zijn in zwart wit behang kijken ook bij industrieel fotobehang en betonlook fotobehang.