Fotobehang voor zakelijke ruimtes

Met fotobehang zet je de juiste sfeer neer. Een kantoorruimte wordt een kantoortuin, een kantine wordt een gezellige plek om op te laden en een vergaderruimte inspireert. Zorg voor een passende print in iedere omgeving. Je kan er ook voor kiezen om eigen foto's te laten printen op behang, zoals productfoto's (closeups), foto's van het pand of foto's uit de omgeving.

Zorg voor beleving

Of je nu een kantoorpand of een hotelkamer wilt behangen, het is van belang om de juiste sfeer en beleving neer te zetten. Wanneer je in de koffiecorner verse koffiebonen ziet op wand en je ruikt de koffie, dan wordt de beleving intenser. Een directiekamer met een wereldkaart op de achtergrond getuigt van een ondernemer die de wereld wil veroveren en internationaal actief is. Een fitnessruimte met sportende mensen straalt energie en doorzettingsvermogen uit.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 49
 2. 48
 3. 17
 4. 55
 5. 12
 6. 5
 7. 1
 8. 9
 9. 14
 10. 21
 11. 1
 12. 2
 13. 5
 14. 1
Oriëntatie
 1. 198
 2. 20
 3. 37
Merk
 1. 65
 2. 77
 3. 1
Type
 1. 313
 2. 13
 3. 3
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 329

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 329

Pagina
Fotobehang voor zakelijke ruimtes

Zakelijk behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi fotobehang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.