• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang voor zakelijke ruimtes

Zakelijk behang bestellen? Bestel fotobehang voor de vergaderruimte, de directiekamer of de hal waarin je relaties verwelkomt. Wij helpen je inspiratie op te doen met de prachtige foto’s die er beschikbaar zijn. We printen ze in de hoogste kwaliteit en voor de laagste prijs. Daarna snijden we ze in handzame banen, om ze makkelijk en mooi op de muur te plakken. 

Sorteer op

Producten 1-100 van 711

per pagina
Amsterdam in zwart wit
Premium
Gouden structuur
Premium
Gedetailleerd grijs beton
Premium
Muren tot 12 meter!
Wereldkaart goud
Premium
Palmbomen bij elkaar
Designer Collection
Premium
Beton stroken
Premium
Muren tot 12 meter!
Leisteen
Premium
Beton
Premium
Muren tot 12 meter!
Zonsopgang op een station in zwart wit
Premium
Beton zwart-wit
Premium
Sorteer op

Producten 1-100 van 711

per pagina

Van warm welkom tot inspirerende omgeving 

Het zakelijk behang bestel je voor iedere ruimte op kantoor of in een andere werkomgeving. Dus wil je inspireren met een vergezicht, zorgen voor een warme sfeer bij binnenkomst of gaat het je om een andere unieke print die de aandacht trekt? Wij laten je zien wat er beschikbaar is. 

Het fotobehang printen we zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijk, zodat je daarmee bovendien een verantwoorde keuze maakt. Het is de beste zakelijke beslissing, waarmee je de ruimte(s) prachtig kunt afwerken. 

En ben je zelf niet zo handig of wil je zeker weten dat het goed gebeurt? Zorg er met onze behangservice voor dat het strak en zakelijk op de muur komt te zitten. Zo helpen we je de ruimte prachtig af te werken, bijvoorbeeld om anderen een warm welkom te heten of om aanwezigen te helpen inspiratie op te doen.

Zakelijk behang bestellen 

Zakelijk behang bestellen? Ontdek ons uitgebreide assortiment, dat je eenvoudig online kunt bestellen. We printen in de hoogste kwaliteit en snijden het in handzame banen. Ga er gezellig samen met collega’s mee aan aan het werk of gebruik onze behangservice, waarmee je naar het behangen zelf geen omkijken naar hebt. Jij bepaalt en kunt eenvoudig online bestellen. Wij gaan er vervolgens snel mee aan de slag. Bestel je het zakelijk behang meteen online? Je hebt het binnen 1 tot 3 werkdagen in huis!

Zakelijk behang op maat gemaakt 

Als je een mooi zakelijk behang hebt gekozen, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je zakelijk behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen. 

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen. 

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. 

Behangservice 

Wil je dat wij je zakelijk behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het behangt liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.