• 9.000+ positieve beoordelingen
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100.000 klanten gingen je voor!

Mariël won onze Facebook actie

Succesvolle Home Makeover

Tijdens de woonmaand Oktober maakte je op Facebook kans om een Home Makeover te winnen. Met ons team van behangers zorgen wij er voor dat jouw huis helemaal strak behangen wordt. We ontvingen ontzettend veel leuke reacties. Uiteindelijk reisden we af naar Hengelo om in het huis van Mariël en Ruud aan de slag te gaan!

Home Makeover Winactie

Eind september deden we een oproep wie er een Home Makeover wilde. Nadat we overspoelt zijn met reacties werd Mariël uit Hengelo als winnares getrokken. Vrijdag 16 oktober was het zover; met ons behangteam reisden we in alle vroegte naar het Oosten van het land om eens lekker te gaan behangen.

Aftermovie

Naast het behangteam ging ook onze cameraman mee om alles vast te leggen op video. Zo kunnen we jou ook laten zien hoe onze behangservice in rap tempo elke muur voorziet van geweldig fotobehang.

Behangservice

Wil jij ook deze behangservice bij jou thuis? De behangservice is eenvoudig mee te bestellen bij je fotobehang. De mannen van de behangservice komen dan binnen enkele weken bij je thuis om het behang perfect op jouw muur aan te brengen!

Wow, wat een geweldig resultaat! Binnen no time zat het fotobehang erop en geen naad te zien! Volgens mij zat het er ook in nog geen 3 uur op 👌

Mariël Valley

Volgende keer bij jou?

Wil je volgende keer ook kans maken op een Home Makeover? Volg ons dan op onze social media kanalen!