Fotobehang voor op kantoor

Een professionele werkplek maak je met fotobehang op de muur. Een kantoor is een plek om te werken. Om gemotiveerd te blijven is het goed om in een ruimte te verkeren waar je inspiratie opdoet. De ene persoon doet dit in een omgeving met natuur, de ander met een strak design. Een fotobehang op de muur kan een saaie ruimte omtoveren tot een prachtige en professionele werkplek met veel sfeer; een werkplek waar je arbeidsproductiviteit wordt verhoogd. Je kan er uiteraard ook voor kiezen om iets van de onderneming te printen zoals het pand, een product of de omgeving waar het pand staat.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 14
 2. 14
 3. 4
 4. 11
 5. 2
 6. 2
 7. 1
 8. 3
 9. 1
 10. 1
Oriëntatie
 1. 40
 2. 6
 3. 5
Merk
 1. 13
 2. 11
Type
 1. 53
 2. 8
Van laag naar hoog sorteren

61 producten

Van laag naar hoog sorteren

61 producten

Fotobehang voor op kantoor

Kantoor behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi kantoor behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.