• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang voor op kantoor

Welk behang op kantoor helpt je inspiratie op te doen en productiever te zijn dan ooit? Het zijn niet de typische patronen en kenmerkende kleuren, die we allemaal wel kennen. Maak in plaats daarvan gebruik van mooi fotobehang, waarmee je het in een heel andere hoek kunt zoeken.

Sorteer op

Producten 1-100 van 156

per pagina
Amsterdam in zwart wit
Premium
Leisteen
Premium
Beton
Premium
Muren tot 12 meter!
Beton zwart-wit
Premium
Reitdiep
Premium
Muur van betonnen platen
Premium
Geschilderde betonnen platen
Premium
3D beton
Premium
Betonnen muur met fijne steentjes
Premium
Lange brug
Premium
Path to the Stars
Designer Collection
Marmer met gele tint
Premium
The Japanese Tree
Designer Collection
Cherry blossoms around the Jefferson Memorial
Designer Collection
spiral staircase
Designer Collection
Sunrise
Designer Collection
Dahlia close-up foto
Designer Collection
Sapphire
Designer Collection
Sorteer op

Producten 1-100 van 156

per pagina

Inspirerende vergezichten

Word jij enthousiast van inspirerende vergezichten of zoek je het in de natuurlijke combinatie van levendige kleuren? Ontdek de mogelijkheden, waarmee je het kantoor op een heel andere manier kunt inrichten dan je gewend bent.

Wij laten je zien hoe je echt mooi kunt behangen. Gebruik een foto voor het behang op kantoor, dat we natuurlijk in handzame banen voor je snijden. En wil je er liever niet zelf mee aan de slag? Dankzij onze optionele behangservice kun je dit gewoon uit handen geven.

Reis even mee naar de andere kant van de wereld, geniet van een prachtig uitzicht of kies een andere bijzondere plaat. Met onze prints laten we je zien wat er allemaal mogelijk is, binnen een breed assortiment. We printen dat zelf en daardoor in de hoogste kwaliteit, terwijl je daar online de laagste prijs voor betaalt.

Behang voor op kantoor bestellen

Wil je behang voor op kantoor bestellen? Wij laten je zien welke prints er beschikbaar zijn en hoe je daarmee een prachtige keuze maakt. Het is de beste manier om het kantoor te behangen, bijvoorbeeld als je dagelijks wilt afreizen naar de andere kant van de wereld. Ontdek ons assortiment en bestel online, dan ontvang je het fotobehang binnen 1 tot 3 werkdagen.

Kantoor behang op maat gemaakt

Als je een mooi kantoor behang hebt gekozen, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je kantoor behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. 

Behangservice

Wil je dat wij je kantoor behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het behangt liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.