• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Terracotta behang

Terracotta behang is helemaal hip. Ben je op zoek naar een mooi exemplaar voor in jouw huis? Laat je dan inspireren door het vlies fotobehang van Fotobehang.be en ontdek de mogelijkheden. Van een levensgroot behang met terracotta print tot prachtig behang voor in een terracotta kinderkamer. Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel direct je favoriete exemplaar online. Volledig op maat gemaakt, zodat je het extra snel op de muur kunt aanbrengen.

Sorteer op

21 producten

per pagina
Beton met terracotta kleur
Premium
Terracotta beton met lichte structuur
Premium
Beton structuur in terracotta kleuren
Premium
Leren structuur in terracotta kleuren
Premium
Terracotta beton
Premium
Beton in terracotta kleur
Premium
Marmer in terracotta kleur
Premium
Terracotta marmer met lijnen
Premium
Terracotta kleur marmer
Premium
Marmer met terracotta kleur
Premium
Slangen structuur in terracotta
Premium
Terracotta marmer
Premium
Terracotta marmer met speels effect
Premium
Grove terracotta structuur
Premium
Terracotta beton met vegen
Premium
Terracotta beton met structuur
Premium
Terracotta marmer met vegen
Premium
Sorteer op

21 producten

per pagina

Behang terracotta print

De meest prachtige behangsoorten met terracotta prints vliegen je tegenwoordig om de oren. Denk aan grafische vormen, adembenemend mooie schilderijen en close-ups van stoffen in terracotta kleur. Je vindt ze in Pinterest boards, in woonprogramma’s en in vele winkels. Dat is ook helemaal niet zo gek, want met terracotta behang kun je een prachtig Mediterraan interieur creëren. Je haalt er de warmte mee in huis en waant je zo elke dag even in populaire vakantiebestemmingen als Spanje, Italië en Marokko. Precies het sfeertje waar je thuis blij van wordt.

Terracotta behang in de kinderkamer

Behang van terracotta prints of kleuren is niet alleen mooi in je eigen slaapkamer of woonkamer, maar staat ook enig in de kinderkamer. Dankzij de zachte aardekleur komt je kindje hier heerlijk tot rust. En het is bovendien ook nog eens een genderneutrale kleur, in tegenstelling tot veelgemaakte keuzes als blauw of roze. Zoek een mooi terracotta behang uit onze collectie, bestel het exemplaar eenvoudig online en voorzie de kinderkamer zo van een geweldige make-over. Wedden dat niet alleen je kleintje, maar ook jijzelf daar heel blij van wordt?

Behang van terracotta combineren

Heb je een terracotta behang gevonden dat aan al je wensen voldoet? Dan is het tijd om ook nog wat hoognodige aandacht te besteden aan de styling! Omdat terracotta een aardetint is gaat het heel goed samen met natuurlijke materialen en lichte kleuren om het fris te houden. Combineer het terracotta behang bijvoorbeeld met houten of rotan meubels, gedroogde pluimen in een vaas, en rieten manden. Ook leuk: de kleur terracotta op andere plekken in het interieur laten terugkomen, zodat je er een geheel van maakt. Zo komt het terracotta behang nóg beter tot zijn recht.