Kies jouw kleur!

Kan jouw woning wel een kleurtje gebruiken? Bij ons vind je kleuren behang voor elke kamer. Van goud tot zwart en van roze tot neon. Van bloemen tot palmbladeren en van geometrische patronen tot foto’s van de grootste steden ter wereld. Neem eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment behang kleuren en ontdek welke mogelijkheden er zijn als het gaat om kleur behang. Zo geef je je muur niet alleen een leuke kleur, maar vaak ook nog een leuke print. Met mooie behang kleuren heb je helemaal geen schilderij aan de muur meer nodig. Je zorgt zo al voor een leuke eyecatcher. 

Vrouw met handen voor haar ogen
Gouden wereldkaart
Blauwe tropische bladeren
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 204

Pagina

Kleuren behang voor elke kamer

Wij hebben in elke kleur behang. Wat dacht je bijvoorbeeld van een roze behang met een gouden glitterpatroon? Een roze panterpatroon? Of een roze behang met het patroon van witte palmbladeren? Daarmee fleur je elke kamer op. Houd je het graag rustig, neem dan een kleuren behang van een gouden structuur. Ook behang van wit marmer, Portugese tegeltjes in grijstinten wit behang met groene takjes zijn erg mooi. Is er niet één specifieke kleur je mooi vindt? Ga dan voor een fotobehang met elke kleur. Van bijvoorbeeld een duinstrand met zonsondergang, een vervallen trap of bijvoorbeeld de Amsterdamse grachten. Kortom: wij hebben kleuren behang voor elke kamer en voor ieder wel wat wils. 

Behang kleuren combineren 

Kleuren behang voor elke kamer is natuurlijk mooi, maar er is maar één kamer waar het goed bij moet passen en dat is die van jou. Hoe weet je nu dat je de juiste combinatie maakt? Ten eerste valt smaak niet te betwisten. Kies dus vooral een kleuren behang wat je mooi vindt. Wil je het daarnaast ook nog mooi stylen, laat dan elementen uit je behang terugkomen in de rest van je interieur. Ga je voor een tropisch bladerpatroon met tinten als donkerblauw, donkergroen en diep paars? Zoek dan bijvoorbeeld sierkaarsen in dezelfde tinten, schilder een wand in een van de kleuren en leg bijpassende kussentjes op de bank. Zo kun je elke kleur behang weer samenbrengen in één geheel. 

Kleuren behang OP MAAT GEMAAKT

Als je een keuze voor een mooi kleuren behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je kleuren behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

BEHANGSERVICE

Wil je dat wij je kleuren behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.