Abstract behang

Bij abstractie laat je alle niet-essentiële informatie en secundaire aspecten weg met als doel om de meer fundamentele structuren zichtbaar te maken. Het resultaat zijn vaak non-figuratieve objecten. Dit kan in een moderne look en feel resulteren. Wij hebben diverse abstracte behangen verzameld. Mocht de gewenste afbeelding er niet bij staan, mail ons dan je vereisten en we gaan voor je op zoek. Eigen afbeeldingen kunnen we uiteraard ook op fotobehang printen.

 
Groen marmer
Mondriaan
Pastelkleurige tegeltjes
Van laag naar hoog sorteren

40 producten

Abstract behang

Een Mondriaan en Picasso aan de muur?

Dit is je kans om een ‘echte’ Mondriaan of Picasso aan de muur te hebben. Want met abstract behang van Fotobehang.com kan je kiezen uit een ruime collectie fotobehang met abstracte kunst. Waaronder van Mondriaan en Picasso. Heb je een bepaald abstract kunstwerk in gedachten en staat deze niet tussen onze collectie? Laat het ons weten en ons ontwerpteam gaat op zoek naar de juiste afbeelding.

Als jij jouw abstracte behang hebt gekozen, weet je zeker dat er over jouw muur gepraat gaat worden. Want het leuke aan abstracte kunst is dat iedereen er iets anders in ziet. Daardoor komen de gesprekken vanzelf op gang. Met vormen, kleuren, contrasten en ritmes worden hele kunstwerken gemaakt. Van schilderijen tot beeldhouwwerken. Bij abstractie gaat het om het zichtbaar maken van onderliggende principes. En minder over het weergeven van de werkelijkheid. Wil jij een muur waarover gepraat wordt, kies dan voor een abstract behang. 

Abstract fotobehang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi abstract behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang met abstracte kunst op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je abstracte behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.