• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Modern behang

Modern behang voor een futuristisch look. Kies voor modern behang met strakke lijnen of futuristische objecten. Modern behang draagt bij aan een strakke inrichting. Wij hebben prachtige voorbeelden van modern behang om inspiratie op te doen. Modern behang in de woonkamer is goed te combineren met verschillende materialen zoals glas, metaal en kunststof. 

Sorteer op

58 producten

per pagina
Gebouwen Amsterdam
Premium
Sorteer op

58 producten

per pagina

Strakke lijnen of futuristische objecten op jouw moderne behang?

Binnen het modernisme werden eeuwenoude tradities uit de kunstwereld gebroken. Modernistische kunstenaars vonden originaliteit belangrijker. En gingen op zoek naar de essentie van kunst, persoonlijke expressie, vorm en kleur om zo bij de grondslagen van kunst uit te komen. Belangrijke stromingen in de moderne tijd waren kubisme, futurisme, dadaïsme en surrealisme. Dus houd jij van abstracte beelden, strakke lijnen, dromerige kleuren, pop art of kleurrijke futuristische gezichten? Dan past ons moderne fotobehang perfect bij jou en je interieur. En door de diversiteit in onze moderne collectie kan je alle kanten op. Modern fotobehang bestel je eenvoudig online via Fotobehang.com.

Mocht je zelf een foto hebben en deze op behang willen printen, dan is dit uiteraard mogelijk. Mocht je op zoek zijn naar een andere afbeelding, laat het ons dan weten en we gaan voor je zoeken. Wij hebben uiteraard ook eigentijdse prints zoals behang met hout, beton look behang en bos behang.

Modern fotobehang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi modern behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang met modern art op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je modern behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.