• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Mandala fotobehang

Heb jij een yogaschool, een massagepraktijk of een meditatieruimte – al dan niet in eigen huis? Zorg voor de juiste sfeer met mandala behang. Behang van mandala creëert een gevoel van rust en past perfect bij spirituele activiteiten. Ook fijn: mandala op de muur van de slaapkamer. Je wordt bij het betreden van de kamer al direct helemaal zen en gaat zo een heerlijke nachtrust tegemoet. 

Sorteer op

16 producten

per pagina
Hippies 60's
Kleurrijke mandala
Indiaanse mandala's
Sfeervolle mandala
mandala's van bladeren
Vintage mandala's
Mandala met bloemenpatroon
Gele en grijze mandala's
Roze bloemen mandala's
Verschillende mandala's
Aquarel mandala
Sierlijke mandala
Abstracte mandala
Paarse mandala's
Luxe mandala
Bladeren in mandala's
Sorteer op

16 producten

per pagina

Mandala fotobehang in alle soorten en maten

Mandala fotobehang kun je vinden in alle soorten en maten. Van zeer gedetailleerde mandala prints tot  abstracte mandala’s die zijn uitvergroot. En van getekende mandala’s met fijne lijnen in zwart-wit tot gekleurde mandala patronen die zich steeds herhalen. Van hele lichte mandala’s in beige tinten, tot behang van mandala’s in donkere kleuren met bijvoorbeeld zwart en goud. Ook vind je mandala behang in de kleuren grijs, groen, roze en bijvoorbeeld koper of roest. Kortom: je kunt er alle kanten mee op. Bekijk de verschillende soorten mandala vliesbehang op Fotobehang.com en bestel je favoriete exemplaar online.

Mandala behang stylen

Wanneer je mandala behang op de muur hebt, maak je een mooi statement. Het is de perfecte basis voor een rustgevende ruimte. Wil je die sfeer verder doortrekken? Dan zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten. Werk bijvoorbeeld met natuurlijke materialen. Zoals rieten manden, bamboe meubels en houten bankjes. Ook mooi: een rotan kamerscherm om je yoga-of meditatieruimte mee af te schermen voor een gevoel van verborgenheid. Tot slot kun je mandala behang natuurlijk ook goed combineren met boeddha beelden, wierook en bijvoorbeeld yogamatjes, of meditatiekussens.

Dit wil je weten over mandala behang

De mandala op het behang is een geometrisch patroon dat de kosmos symboliseert. Het komt voort uit de Tibetaanse kunst en wordt veel gebruikt in het boeddhisme. Mandala’s worden in deze stroming veel gebruikt als meditatie voorwerp. Wanneer je mediteert kun je je concentreren op het motief van een mandala. Dit bestaat vaak uit een hemels of goddelijk paleis in het centrum dat wordt omgeven door een cirkel met symbolen en figuren. Zoals boeddha’s, rituele voorwerpen of – het meest bekend – abstracte vormen. Niet zo gek dus dat mandala fotobehang een gevoel geeft van sereniteit en rust. Ben je toch niet helemaal overtuigd dat mandala behang de perfecte keuze is? Bekijk dan eens ons 3d behang of ga voor bijvoorbeeld effen behang.