• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang voor kappers en salons

Zorg dat je kapsalon, nagelsalon en barbershop in de juiste sfeer is met fotobehang. Zorg dat mensen je salon niet voorbij lopen! Creëer een sfeer waardoor voorbijgangers graag hun haar willen knippen in jouw zaak. Of je nu een schoonheidssalon hebt, een nagelsalon of een zonnestudio, wij hebben de juiste print voor op de muur.

Sorteer op

Producten 1-100 van 579

per pagina
Fabulous Flowers
Designer Collection
Sir Edward
Botanical Beauty - Panorama
Designer Collection
Sir Edward
Heide bij zonsopgang
Premium
Zonsopkomst bij pad met rhododendrons
Premium
Steen met goud
Premium
Goudkleurige steen
Premium
Witte roos
Premium
Boomstronk
Premium
Bloesem in de zon
Premium
Breukstenen
Premium
Straat met palmbomen
Designer Collection
Premium
Rode bloem op steel
Premium
Perenbloesem close-up
Premium
Close-up edelsteen
Premium
Beton met struik
Premium
Lichtkleurig hout
Premium
Muren tot 12 meter!
Boomstam met jaarringen
Premium
Mistig heidegebied
Premium
fotobehang bast van een boom wallexclusive
Premium
De kappersstoel
Premium
Spaanse bloesem
Premium
Paarse heide
Premium
Bloesemtak in bloei
Premium
Sorteer op

Producten 1-100 van 579

per pagina

Behang voor kappers in alle soorten en maten 

Op Fotobehang.com vind je behang voor kappers in alle soorten en maten. Daardoor kun je gemakkelijk een exemplaar kiezen dat je mooi vindt of past bij wat jij als kapper wilt uitstralen. Houd het bijvoorbeeld rustig met een salon behang van abstracte golven, de close-up van een witte roos, of - erg chique - een edelsteen van dichtbij. Steek je kapsalon in een hip jasje met fotobehang van een Schotse hooglander in de natuur, een stilleven met bloemen in een glazen vaas of een illustratief patroon van gezichten die uit één lijn zijn getekend. De keuze aan behang voor kappers is reuze!

En mocht je print er niet tussen zitten, lever dan je eigen foto in of laat ons weten waarnaar je op zoek bent en in welke ruimte het moet komen. Behang voor je salon is in een handomdraai besteld. Wij gebruiken pvc-vrij vliesbehang. Dit ruikt niet, is eenvoudig aan te brengen en krimpt niet. Ook veeg je het eenvoudig schoon.

Op zoek naar een mooi behang voor kappers? Goed idee! Met een salon behang creëer je een aangename sfeer en zorg je ervoor dat mensen maar al te graag in jouw kapsalon plaatsnemen. Wij hebben ruime keuze voor prachtig behang in je salon. Van een industriële betonnen muur tot kersenbloesem in de zon en van marmer tot schetsen van gezichten. En het mooiste van al: al ons salon behang is gemaakt van pvc-vrij vliesbehang. Dat is eenvoudig aan te brengen en makkelijk schoon te vegen. Geen probleem dus als je eens uitschiet met de shampoofles.

Salon behang voor gratis publiciteit

Een mooi behang in de salon verleid je klanten nog sneller een voor- en na kiekje te delen op social media. Het vormt namelijk een perfecte achtergrond voor een leuke foto. En niet alleen via hun kanalen kan dat ervoor zorgen dat je nóg meer potentiële klanten bereikt. Door zelf leuke foto’s van jouw salon met een mooi behang voor kappers te delen, zorg je ook voor herkenbaarheid. Zo weten de scrollers op Facebook en Instagram meteen dat het om het salon behang in jouw zaak gaat. Maar bovenal is het natuurlijk voor jezelf een feestje om elke dag naar te kijken.

Salon behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi salonbehang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je salonbehang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behang in je salon laten ophangen

Wil je dat wij je behang komen ophangen in de salon? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.