Photo wallpaper for salons

Zorg dat je kapsalon, nagelsalon en barbershop in de juiste sfeer is met fotobehang. Zorg dat mensen je salon niet voorbij lopen! Creëer een sfeer waardoor voorbijgangers graag hun haar willen knippen in jouw zaak. Of je nu een schoonheidssalon hebt, een nagelsalon of een zonnestudio, wij hebben de juiste print voor op de muur. En mocht je print er niet tussen zitten, lever dan je eigen foto in of laat ons weten waarnaar je op zoek bent en in welke ruimte het moet komen. Behang voor je salon is in een handomdraai besteld. Wij gebruiken pvc-vrij vliesbehang. Dit ruikt niet, is eenvoudig aan te brengen en krimpt niet. Ook veeg je het eenvoudig schoon.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 9
 2. 9
 3. 19
 4. 10
 5. 5
 6. 9
 7. 18
 8. 10
 9. 21
 10. 19
 11. 1
 12. 2
 13. 13
 14. 2
Oriëntatie
 1. 117
 2. 26
 3. 12
Merk
 1. 45
Type
 1. 142
 2. 6
 3. 8
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 156

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 156

Pagina

Salon behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi salon behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.