Fotobehang voor de vergaderruimte

Maak van iedere vergadering een feest! Met de aankleding van je vergaderruimte kan je er voor zorgen dat je inspeelt op de gemoedstoestand van je personeel en zakelijke contacten. Door kleurgebruik kan je bijvoorbeeld inspelen op het psychologisch effect. Kleuren roepen emoties op bij mensen en geven ruimten persoonlijkheid en eigenheid. Kleuren hebben onbewust invloed op de gevoelstemperatuur van een ruimte. Kamers met warme kleurenprints (rood, oranje, geel, roodbruin) aan de muur zullen warmer aanvoelen dan kamers in koude kleuren (blauw, groen, paars). Kleuren kunnen ook emoties oproepen. Blauw en groen zijn weliswaar koude kleuren, als er een print op staat van een oceaan of een landschap, dan kan dit ook wel kalmte en ontspanning oproepen.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 6
 2. 8
 3. 5
 4. 10
 5. 1
 6. 1
 7. 1
 8. 1
 9. 2
 10. 1
Oriëntatie
 1. 26
 2. 9
Merk
 1. 9
 2. 8
Type
 1. 44
Van laag naar hoog sorteren

44 producten

Van laag naar hoog sorteren

44 producten

Fotobehang voor de vergaderruimte

Vergaderruimte behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi vergaderruimte behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.