• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang voor de vergaderruimte

Vergaderruimte behang uitzoeken? Vergeet de typische patronen en herkenbare platen, die we allemaal wel eens hebben gezien. Wij helpen jou om het bijzonder te maken, dankzij onze brede collectie en de eigen foto’s die je kunt laten printen. Dus weet je heel goed wat je op de muur wilt hebben, voor een rustgevende of juist een inspirerende sfeer? Wij gaan er graag voor je mee aan de slag.

Sorteer op

57 producten

per pagina
Zwarte boom
Premium
Betonnen platen
Premium
Plattegrond van Den Haag, wit
Designer Collection
Horizontaal beton
Premium
Plattegrond van Leiden, wit
Designer Collection
Formule 3 - Left front view - dark
Premium
Grijs beton
Premium
Centraal Station Rotterdam
Premium
het groene bos
Designer Collection
sky on fire
Designer Collection
Up there
Designer Collection
Paris I
Designer Collection
Unforgettable 9-11
Designer Collection
Plattegrond van Leeuwarden, wit
Designer Collection
Plattegrond van Wenen centrum, zwart
Designer Collection
Plattegrond van Terschelling, wit
Designer Collection
Plattegrond van Brussel, wit
Designer Collection
Stadsmuur met muurankers
Premium
Morning at Saussurea
Designer Collection
Ginkgo blad patroon beige
Designer Collection
Sorteer op

57 producten

per pagina

Rustgevend en inspirerend op de muur

Ga je voor rustgevend behang, voor een inspirerende foto of een heel andere stijl en uitstraling? Wij laten je zien wat er mogelijk en beschikbaar is, om de vergaderruimte bijzonder mee te behangen.

We printen in de hoogste kwaliteit en verdelen de foto automatisch in handzame banen. Dit betekent dat je daar eenvoudig mee aan de slag kunt. En geef je het toch liever uit handen? Dan kun je natuurlijk gebruik maken van onze optionele behangservice.

Je kunt de vergaderruimte behangen met prints die prikkelen, die de aandacht trekken of die juist voorkomen dat anderen afgeleid raken. Dus merk je dat de deelnemers aan vergaderingen vaak onrustig zijn of wil je ze juist wat meer stimuleren? Je kiest voor mooi behang in de vergaderruimte, dat bovendien een heel nuttige functie kan hebben.

Vergaderruimte behang bestellen

De vergaderruimte opnieuw behangen of helemaal anders inrichten? Met ons fotobehang creëer je precies de sfeer, spanning en uitstraling waar je naar op zoek bent. Ontdek online de mogelijkheden of upload je foto, dan gaan wij er daarna voor je mee aan de slag. Je kunt eenvoudig vergaderruimte behang bestellen, dat je vervolgens binnen 1 tot 3 werkdagen van ons ontvangt.

Vergaderruimte behang op maat gemaakt

Als je een mooi vergaderruimte behang hebt gekozen, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je vergaderruimte behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je vergaderruimte behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het behangt liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.