Architectuur fotobehang

Een verlaten industriële fabriekshal, een moderne hal of juist een prachtig plein in Spanje. Stuk voor stuk prachtige architectuur die wij voor jou op fotobehang kunnen printen. Behang met een architectuurfoto past perfect in een zakelijke omgeving. Een behang met architectuur van steden in de vergaderruimtes of de entree is namelijk de perfecte binnenkomer. Maar natuurlijk staat architectuur fotobehang ook heel mooi op een muur in je thuiskantoor of de slaapkamer

 
Verlaten industriële hal
Grachtenpanden Amsterdam
3D Kathedraal
Van hoog naar laag sorteren

75 producten

Architectuur fotobehang

Inspiratie voor jouw eigen architectuur fotobehang

Architectuur vind je overal. Je hoeft dus niet naar het buitenland op vakantie te gaan om architectuurfoto’s te kunnen maken. Want ook bij jou om de hoek is wel iets bijzonders te ontdekken. Ga met je (spiegelreflex)camera op pad en bekijk gebouwen waar je elke dag langs fietst of -rijdt eens vanuit een ander perspectief. Misschien ontdek je een patroon in de raampartijen van een schoolgebouw. Of wat dacht je van de details van een metalen spoorbrug? Vereeuwig het met je camera en druk het af op fotobehang. Dan kan je elke dag genieten van een prachtige stukje architectuur op je muur. Behang met architectuur van steden en gebouwen bestel je eenvoudig en snel op Fotobehang.com.

Architectuur behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi architectuur behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je architectuur behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je architectuur behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.