Holland op fotobehang

Je bent pas een echte Nederlander als je een fotobehang van Nederlandse bodem op je muur, deur, kast of trap hebt. Als je het ons vraagt dan tenminste ;-). Want de Nederlandse natuur en architectuur hebben zoveel moois te bieden dat het gewoon zonde is om er geen fotobehang van te laten maken. Ga voor typisch Hollands met de tulpenvelden, bruggen, molens of stations uit onze collectie. Of kies voor een eigen foto op behang met een voor ons nog onontdekt stukje Nederland.

 
Amsterdam in zwart wit
Duin doorgang naar het strand
Bosmeertje in het heidegebied
Van hoog naar laag sorteren

44 producten

Holland op fotobehang

Heel Holland op fotobehang

Nederland kent zoveel mooie plekken. Van heel bekend tot nog niet ontdekt. Onze fotograaf legt al deze mooie plekken in Nederland vast met de allerbeste camera. Zodat we de foto’s vervolgens haarscherp op fotobehang kunnen printen voor jou. Voor het perfecte plaatje van Nederland kies je voor de fleurigste tulpenvelden, molens of de Erasmusbrug in het zwart-wit. En wil je een romantisch effect creëren in de slaap- of woonkamer? Kies dan voor fotobehang met zonsopgang of zonsondergang

Zelf een mooie foto gemaakt die je graag op fotobehang wilt printen? Wij zijn heel benieuwd. Upload je eigen foto en ons ontwerpteam checkt of de foto ook geschikt is voor fotobehang.

Behang met Hollandse foto’s op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Holland behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang Nederland op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je Holland behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.