• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Holland op fotobehang

Je bent pas een echte Nederlander als je een fotobehang van Nederlandse bodem op je muur, deur, kast of trap hebt. Als je het ons vraagt dan tenminste ;-). Want de Nederlandse natuur en architectuur hebben zoveel moois te bieden dat het gewoon zonde is om er geen fotobehang van te laten maken. G

Sorteer op

41 producten

per pagina
Bosmeertje in het heidegebied
Premium
Duin doorgang naar het strand
Premium
Amsterdam in zwart wit
Premium
Pad in bos met zonnestralen
Premium
Beekje in bos
Premium
Molen
Premium
Grachtenpanden Amsterdam
Premium
Strandpalen
Premium
De Hef
Premium
Zonneharpen in het bos
Premium
Groen bos
Premium
Erasmusbrug zwart wit
Premium
Molens Kinderdijk
Premium
Zonsopgang op een station in zwart wit
Premium
Zonsopgang op het station
Premium
Houten strandpalen
Premium
Steiger bij zonsopkomst
Premium
Verlichte huizen langs de gracht
Premium
Drie houten palen
Premium
Tulpenveld bij zonsopkomst
Premium
Gouden tulpen
Premium
Mist in het bos
Premium
Erasmusbrug Rotterdam
Premium
Woonboten langs de gracht
Premium
Supermaan in Amsterdam
Premium
Amsterdamse huizen aan de gracht
Premium
Woonboten langs verlichte gracht
Premium
Zonsondergang in de duinen
Premium
Zonsondergang met paarse lucht
Premium
Duinen aan het strand
Premium
Willemsbrug
Premium
De Erasmusbrug
Premium
Industrie Botlek
Premium
Centraal Station Rotterdam
Premium
Rode fiets op brug
Premium
Lange brug
Premium
Een vroege morgen op het station
Premium
Gebouwen Amsterdam
Premium
Perenbloesem in mist
Premium
Pilaren met klinknagels
Premium
Gedetailleerd bos
Premium
Sorteer op

41 producten

per pagina

Heel Holland op fotobehang

Nederland kent zoveel mooie plekken. Van heel bekend tot nog niet ontdekt. Onze fotograaf legt al deze mooie plekken in Nederland vast met de allerbeste camera. Zodat we de foto’s vervolgens haarscherp op fotobehang kunnen printen voor jou. Voor het perfecte plaatje van Nederland kies je voor de fleurigste tulpenvelden, molens of de Erasmusbrug in het zwart-wit. En wil je een romantisch effect creëren in de slaap- of woonkamer? Kies dan voor fotobehang met zonsopgang of zonsondergang

Zelf een mooie foto gemaakt die je graag op fotobehang wilt printen? Wij zijn heel benieuwd. Upload je eigen foto en ons ontwerpteam checkt of de foto ook geschikt is voor fotobehang. a voor typisch Hollands met de tulpenvelden, bruggen, molens of stations uit onze collectie. Of kies voor een eigen foto op behang met een voor ons nog onontdekt stukje Nederland.

Behang met Hollandse foto’s op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Holland behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang Nederland op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je Holland behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.