• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Game room behang

Maak je game room helemaal af met een mooi behang. Op zoek naar een bijpassend gaming behang? Dan zit je bij Fotobehang.com helemaal goed. Wij hebben game behang in diverse soorten en maten. Bekijk de mogelijkheden voor game room behang in onze webshop en bestel je favoriete exemplaar meteen online. Met gamer behang aan de muur wordt het straks nóg leuker om een spelletje te spelen.

Sorteer op

46 producten

per pagina
Sorteer op

46 producten

per pagina

Gamer behang in alle soorten en maten

Dankzij ons ruime aanbod gaming behang, geef je jouw game room eenvoudig een make-over. Ben je op zoek naar donker of naar kleur? Naar abstract of geanimeerd? Met het gaming room behang uit onze collectie kan het allemaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van game behang met kleurrijke details in het blauw en roze? Of van een zwart behang met hexagons? Ook gaaf: een fotobehang van een Minecraft Grasveld of een Virtual Reality Kamer. Zo maak je het thema van jouw game room met het behang meteen helemaal duidelijk. 

Zelf game room behang maken

Vind je in onze collectie toch geen game behang dat aan al jouw wensen voldoet? Dan kun je ook zelf game room behang maken. Kun jij uit de voeten met graphic design? Heb je een artistieke foto gemaakt die je graag levensgroot aan de muur wilt hebben? Of gewoon een hele toffe screenshot van jouw favoriete spel of personage? Dan kun je die bij ons bestellen, op Fotobehang.com kun je namelijk je eigen foto op behang bestellen. Het is heel simpel. Upload de afbeelding, kies het juiste formaat en vraag de kwaliteitscheck aan. Als de afbeelding goed genoeg is om op groot formaat af te drukken, maken wij jouw game room behang helemaal op maat.

Game behang stylen voor die extra touch

Het is het ondergeschoven kindje van menig huis, maar een beetje gamer brengt er veel tijd door. Houd het daarom niet alleen bij behang in de game room. Maar besteed ook nog wat aandacht aan de verdere styling. Door bijvoorbeeld enkele elementen uit het gaming behang ook in de rest van het interieur terug te laten komen. Denk bijvoorbeeld aan een bepaalde accentkleur. Verf in dezelfde kleur een muur, leg een mooi vloerkleed neer en hang gordijnen op. Zo maak je er een geheel van en wordt jouw game behang een echte blikvanger in de kamer.

Game room behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi game behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je gang behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen. 

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je behang komen ophangen in je game room? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw gaming behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het behangt liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.