Fotobehang voor in de hal

Zorg voor een gastvrije entree met prachtig fotobehang in de hal. Met een mooie hal kan je vaak al een goede indruk geven van je bedrijf. De hal is de eerste indruk welke een klant van je krijgt. Het is bijvoorbeeld interessant om de geschiedenis van je onderneming te tonen of om de huisstijl van je bedrijf uit te stralen bij de eerste binnenkomst. Ook kan je (detail)foto's van je producten tonen zodat bezoekers direct een goede indruk krijgen van je onderneming. Klik hier voor fotobehang voor in de gang, ook voor woningen.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 4
 2. 7
 3. 1
 4. 4
 5. 1
 6. 2
 7. 7
 8. 3
Oriëntatie
 1. 27
 2. 3
 3. 4
Merk
 1. 11
Type
 1. 35
Van laag naar hoog sorteren

35 producten

Van laag naar hoog sorteren

35 producten

Fotobehang voor in de hal

Behang voor in de hal op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.