• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang voor in de hal

Behang voor de hal bestellen? Het is misschien wel de belangrijkste ruimte in huis of op kantoor, waarmee je meteen de juiste indruk wekt. En wil je iemand warm welkom heten of direct verwonderen? Wij helpen je inspiratie op te doen met ons brede assortiment, dat we natuurlijk in de hoogste kwaliteit voor je printen.

Sorteer op

Producten 1-100 van 154

per pagina
Zonsopgang op een station in zwart wit
Premium
Gedetailleerd hout
Premium
Aluminium structuur
Premium
Loopbrug naar het strand
Premium
Stalen constructie
Premium
Oude stenen stadsmuur met plantjes
Premium
sunrise at the spa
Designer Collection
Podere Belvedere's Sunrise
Designer Collection
Het Museumdepot (Het Depot) in Rotterdam in kleur
Designer Collection
Muur met fijne steentjes
Premium
Gueirua Needles
Designer Collection
The cathedral room
Designer Collection
Monumentale spoorbrug De Hef in Rotterdam
Designer Collection
Deel van een aandrijflijn van een stoommachine  (B)
Designer Collection
Boom, zwart-wit
Premium
Living in Boxes
Designer Collection
Sorteer op

Producten 1-100 van 154

per pagina

Verwelkom en verwonder

Zoek je naar behang voor de hal waarmee je jouw gasten een warm welkom kunt heten? Een eerste indruk maak je maar één keer, dus het is belangrijk om dat meteen goed te doen. Ontdek het behang dat je online kunt bestellen, waarmee we ervoor zorgen dat je de ruimte mooi kunt afwerken. Creëer de sfeer waar je zin in hebt, om daar vervolgens iedere dag van te genieten.

Dat doen we zoveel mogelijk milieuvriendelijk en tegelijkertijd voor de laagste prijs. Op die manier profiteer je van het beste van meerdere werelden, bijvoorbeeld als je een uniek behang voor in de hal zoekt. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag, zodat we het fotobehang vaak dezelfde dag nog naar je kunnen verzenden.

Behang voor de hal bestellen

Wil je behang voor de hal bestellen? Wij laten je zien wat er beschikbaar is. Het behang printen we in de hoogste kwaliteit en snijden we vervolgens in handzame banen. En wil je het plakken liever professioneel laten doen? Gebruik dan onze handige behangservice. Zo bepaal je helemaal zelf hoe je er gebruik van wilt maken. Dus bestel jouw behang online, dan zorgen wij ervoor dat je dit binnen 1 tot 3 werkdagen in huis hebt.

Hal behang op maat gemaakt

Als je een mooi hal behang hebt gekozen, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je hal behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je hal behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het behangt liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.