Fotobehang voor de Garage

Pimp je garage met een mooi behang. Je garage hoeft geen rommelhok te zijn. Je kan er vrij gemakkelijk een mooie ruimte van maken. Een mooi fotobehang aan de muur van de garage doet wonderen. Wij verkopen alleen vliesbehang. Dit plak je gemakkelijk over kleine oneffenheden en gaatjes.

Tover je garage bijvoorbeeld in een handomdraai om tot een mancave met een stoere print op de muur. Houd je van klussen en ben je vaker in de garage te vinden dan in je huiskamer? Gun jezelf dan een mooie makeover voor je garage. Kies uit mooie industriële prints of bijvoorbeeld voor een betonlook behang. Als je auto's verzamelt is het ook mooi om de muren van je garage te voorzien van een bijpassend behang. Je klassiekers komen dan nog beter uit de verf! Of maak van je garage een sportruimte met een behang op de wand waar je energie van krijgt zoals een mooi strand behang. Ideeën genoeg voor een mooie garage.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 3
 2. 8
 3. 2
 4. 1
 5. 1
 6. 2
 7. 1
 8. 1
 9. 2
 10. 1
Oriëntatie
 1. 32
 2. 1
 3. 3
Merk
 1. 7
 2. 4
Type
 1. 43
Van laag naar hoog sorteren

43 producten

Van laag naar hoog sorteren

43 producten

Fotobehang voor de Garage

Garage behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang voor in de garage hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.