Fotobehang voor de Hobbykamer

Zorg dat je hobbykamer helemaal in stijl is met een mooi behang. Houd je van schilderen, knutselen, muziek, gamen of schrijf je graag? Zorg dat je in een prettige omgeving zit om inspiratie op te doen. Een prachtige hobbykamer moet een goed gevoel geven zodat je lekker je eigen ding kan doen. Hobbykamers zijn vaak niet de grootste kamers maar met de juiste print op de muur kan het optisch groter laten lijken. Een hobbyplek kan ook een stuk van bijvoorbeeld de woonkamer zijn, welke je kan accentueren of afbakenen met een mooie print of motief op de muur. En wat dacht je van de garage waar al je visspullen liggen of waar je iedere avond lekker knutselt? Creëer een fijne sfeer met een mooi hobbykamer behang.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 9
 2. 15
 3. 8
 4. 9
 5. 4
 6. 4
 7. 3
 8. 8
 9. 7
 10. 9
 11. 1
 12. 4
 13. 1
Oriëntatie
 1. 89
 2. 13
 3. 11
Merk
 1. 10
 2. 4
 3. 6
 4. 2
Type
 1. 103
 2. 4
 3. 10
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 117

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 117

Pagina
Fotobehang voor de Hobbykamer

Hobbykamer behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.