• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Jongens behang

Ben jij op zoek naar een mooi behang voor in een jongenskamer? Dan ben je bij Fotobehang.com aan het juiste adres. Wij hebben jongens behang in alle soorten en maten. Van super vette graffiti op de muur tot camouflage behang. Maar je kunt bij jongens behang ook denken aan prints van dino’s, voetbalstadions en auto’s. Stoer, avontuurlijk, of juist zacht en kleurrijk. We hebben het allemaal. Bekijk onze uitgebreide collectie jongens behang en kies een behang dat het beste in de jongenskamer past die jij van een make-over gaat voorzien.

Sorteer op

Producten 1-100 van 105

per pagina
Dino Joy
Designer Collection
Oliver Robins
Lamborghini Huracán - Voorzijde
Designer Collection
Premium
Dino's bij een vulkaan
Designer Collection
Lemonwalls
Lamborghini Huracán - Rechter voorkant, zwart
Designer Collection
Premium
Lamborghini Huracán - Rechter voorkant wit
Designer Collection
Premium
Lamborghini Huracán - Voorkant vanaf boven, wit
Designer Collection
Premium
Zwart-wit jungle dieren
Designer Collection
Lemonwalls
Dinosaurussen in taupe
Designer Collection
Lemonwalls
Lamborghini Huracán - Voorkant, wit
Designer Collection
Premium
Terrific T-Rex
Designer Collection
Kikki Belle
Formule 1 circuit - Monza Circuit - Italië
Designer Collection
Sorteer op

Producten 1-100 van 105

per pagina

Behang voor in een jongenskamer in alle soorten en maten

Zoals er jongens zijn met uiteenlopende smaken, zo zijn er ook jongens behangsoorten die behoorlijk variëren. Precies daarom vind je in onze collectie behang voor jongenskamers allerlei soorten prints. Daarbij kun je niet alleen denken aan een jongens behang met een print van robotjes, een patroon behang van bouwverkeer, of dinosaurussen in camouflagekleuren. Typisch jongenskamer behang kan net zo goed een afbeelding zijn van een springende dolfijn, van een kleurrijke wereldkaart, of een roze tropische jungle. Maar net wat jouw jongen het mooiste vindt. 

Fotobehang voor jongens 

Je kunt ook denken aan fotobehang voor jongens. Neem dan bijvoorbeeld een foto van twee bruine paarden in de wilde natuur. Een close-up van een schattig baby-aapje. Of een schildpad in het water. Dieren behang doet het bij jongens en meisjes eigenlijk altijd goed. Net als jungle behang met getekende dieren in de jungle. In neutrale kleuren voor een witte achtergrond, of juist in een bonte variant voor een donkere achtergrond. Zo waant jouw kleine spruit zich elke dag even een Freek Vonk in wording. 

Jongens behang in de kinderkamer combineren

Maak jouw jongenskamer helemaal af door het gekozen behang op de juiste manier te combineren. Een goede tip is bijvoorbeeld om er een thema van te maken en dat overal in door te trekken. Ga jij voor het wereldkaart behang, maak er dan een avontuurlijke en wereldse jongenskamer van. Door een kast te vullen met souvenirs van jullie vakanties en foto’s op te hangen van de gaafste dingen die jullie al samen hebben gezien. 

Maar bovenal door elementen uit het jongens behang in de rest van de kamer terug te laten komen. Dat kan bijvoorbeeld een kleur zijn, zoals de blauwe achtergrond. Zoek een dekbed in dezelfde kleur blauw, hang gordijnen op in dezelfde kleur blauw en denk aan accessoires als vloerkleden, nachtkastlampjes en een leuke mand in dezelfde kleur. Met deze truc creëer je eenheid in de jongenskamer en komt het gekozen jongens behang nóg beter tot zijn recht.

Behang voor jongens op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi jongensbehang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang voor op de jongenskamer op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.
Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je jongensbehang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!
Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.