Behang meisjeskamer

Leuk behang voor de meidenkamer. We hebben verschillende behangen geselecteerd die perfect passen in een meidenkamer. Het ene meisje is natuurlijk het andere meisje niet. En daarom hebben we geprobeerd een zo ruim mogelijk assortiment bij elkaar te zetten. Dus ben je op zoek naar meisjes behang met bloemen, een lief behang, meisjesbehang met patronen, zoals hartjes, of behang voor een stoere meidenkamer? Bekijk dan onze afbeeldingen. Heb je zelf een foto wat je op behang wilt laten printen of ben je op zoek naar een specifiek behang wat niet op deze pagina staat? Laat het ons dan weten. Wij gaan voor je op zoek. Fotobehang voor de meisjeskamer bestel je eenvoudig en snel online.

Van laag naar hoog sorteren

14 producten

Sprookjeswereld
Eenhoorn bij een kasteel
Dieren kaart
Van laag naar hoog sorteren

14 producten

Behang meisjeskamer

Van lief tot stoer meidenbehang

Elk meisje is anders. Dus op elke meidenkamer hoort ook een ander behang. Daarom hebben we een ruime collectie aan fotobehang voor meidenkamers. Van stoer paardenbehang tot fotobehang met kittens of vrolijke pinguins. Liever iets anders dan dieren behang voor op de kamer van je (klein)dochter? We hebben ook meisjes behang met kleine hartjes, veren, slapende witte wolkjes of bloemetjes behang. En voor de echte prinsesjes hebben we ook prinsessenbehang met kroontjes en kastelen.

Behang voor meidenkamer op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi meisjesbehang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang voor een meisje op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

 

Behangservice

Wil je dat wij je meidenbehang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.