• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behang voor peuterkamer

Extra sfeer creëren in de slaapkamer van je peuter doe je met het tofste fotobehang speciaal voor peuters. Al het behang voor de peuterkamer heeft vrolijke kleurtjes, zodat jouw dreumes -bijna- elke dag blij wakker wordt. We hebben een ruime collectie fotobehang voor peuters met de schattigste patronen en mooiste dieren. 

Sorteer op

84 producten

per pagina
Sorteer op

84 producten

per pagina

Hoe kies ik het juiste peuterbehang?

Het kiezen van een nieuw behang voor de peuterkamer kan best lastig zijn. Er zijn zoveel verschillende kleuren, vormen en patronen om uit te kiezen. Ga je voor stippen, ruitjes of tipi’s? Of kies je toch brandweer- of dieren behang? Heb je een bepaalde stijl of print in je hoofd, maar kan je die op onze website niet terugvinden? Geen paniek. Kies niet zomaar voor een print die er enigszins op lijkt, maar neem contact op met ons ontwerpteam. Vaak kunnen zij bepaalde patronen of kleuren aanpassen, zodat het peuterbehang precies zo wordt als je in gedachten had. En perfect past bij het dekbedovertrekje, de gordijnen en de andere kleuren op de muur die je al had uitgezocht.  

Heb je een bepaald patroon in gedachten die niet in onze collectie staat? Geef dan je wensen aan ons door en ons ontwerpteam gaat samen met jou op zoek naar het perfecte behang voor de peuterkamer.

Peuterbehang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi peuter behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang voor de peuterkamer op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.
Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je behang voor de peuterkamer komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.