Fotobehang voor de directiekamer

Een directiekamer past bij de organisatie èn bij de persoon. De directiekamer is vaak multifunctioneel. Dit is de plaats waar de directie werkt en waar het strategisch beleid wordt uitgedacht. In een directiekamer staan vaak niet alleen bureaus maar ook een vergadertafel. Kies voor een moderne aankleding, creatief of juist klassiek. Wij hebben diverse prints bij elkaar gezocht welke niet zouden misstaan in een directiekamer. Kies de print wat aansluit bij de gewenste uitstraling. Mocht je advies willen over beschikbare designs, neem dan contact met ons op. We gaan graag op zoek naar het gewenste behang. Eigen afbeeldingen, mits scherp genoeg, kunnen wij ook printen op behang.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 3
 2. 5
 3. 1
 4. 2
 5. 2
 6. 3
 7. 1
 8. 1
 9. 1
Oriëntatie
 1. 21
 2. 2
 3. 3
Merk
 1. 7
Type
 1. 28
Van laag naar hoog sorteren

28 producten

Van laag naar hoog sorteren

28 producten

Fotobehang voor de directiekamer

Directie behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang voor in de directiekamer hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.