Fotobehang voor in de kantine

Creëer met fotobehang een andere omgeving in de kantine, zodat je even uit je flow komt. In een kantine of bedrijfsrestaurant kan je even lekker ontspannen en je weer opladen. De kantine moet een prettige omgeving zijn om te eten en om te relaxen. Wij hebben een aantal leuke prints geselecteerd welke kunnen bijdragen aan een leuke sfeer. Mocht het gewenste behang er niet bijzitten, kijk dan bij ons themabehang of mail ons je zoekopdracht. Er kan ook worden gekozen om eigen foto's te printen zoals close-ups van eten, foto's van de omgeving of producten van het bedrijf.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 2
 2. 1
 3. 2
 4. 1
 5. 1
 6. 1
Oriëntatie
 1. 10
 2. 2
 3. 4
Merk
 1. 2
 2. 5
Type
 1. 20
Van laag naar hoog sorteren

20 producten

Van laag naar hoog sorteren

20 producten

Fotobehang voor in de kantine

Kantine behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang in de kantine hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.