Fotobehang voor in het magazijn

Maak van je magazijn een showroom met fraai fotobehang. Vaak komen klanten in het magazijn kijken tijdens een rondleiding of wanneer er een paar losse producten opgehaald moeten worden. Het is dan fijn dat ze niet in een lelijke loods binnenkomen maar dat ze een goed gevoel krijgen bij de producten. Het werkt ook voor de magazijnmedewerkers stimulerend wanneer ze in een mooi aangeklede omgeving werken. Wanneer het op de ondergrond mogelijk is om vliesbehang aan te brengen, dan kan dit een mooie toevoeging zijn in het magazijn. Kies voor onderstaande behangprints of lever zelf foto's of afbeeldingen aan. Te denken valt aan detailfoto's van producten. Over haarscheuren kan je gemakkelijk vliesbehang aanbrengen. Grotere gaten en scheuren dien je wel eerst weg te werken.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
  1. 1
  2. 8
  3. 1
  4. 1
  5. 4
Oriëntatie
  1. 20
  2. 1
Merk
  1. 7
Type
  1. 21
  2. 1
Van laag naar hoog sorteren

22 producten

Van laag naar hoog sorteren

22 producten

Fotobehang voor in het magazijn

Magazijn behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi magazijn behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.