Fotobehang voor de ontvangstruimte

Ontvangstruimte behang bestellen? Het is belangrijk om iedereen een warm welkom te heten. Dat doe je met een rustgevende print, een inspirerende plaat of een ander bijzonder behang. Wij helpen je inspiratie op te doen met ons brede assortiment.

Het behang printen we in de hoogste kwaliteit en toch voor de laagste prijs. Dat doen we volledig in eigen productie en zoveel mogelijk geautomatiseerd. Op die manier houden we de kosten laag, terwijl we het behang in handzame banen voor je zullen snijden.

Ochtendzon tussen de bomen
Paardenbloem in de wind
Betonnen muur
Van hoog naar laag sorteren

69 producten

Fotobehang voor de ontvangstruimte

Voor een meer dan warm welkom

Wil je bezoekers een warm welkom heten met het behang voor de ontvangstruimte of de aula? Wij laten je zien waar je gebruik van kunt maken. Maak een goede indruk, met een bijzondere print of plaat die we tot in detail netjes printen.

Het resultaat is een prachtige verschijning, die de aandacht trekt of die er juist voor zorgt dat de rest van de ruimte fijn aanvoelt. Dus wordt het tijd om die opnieuw in te richten of wil je het met behang bijzonder maken? Wij laten je zien hoe je dat voor elkaar krijgt.

  • Op maat gemaakt 
  • 100% milieuvriendelijk 
  • 100% eigen productie 
  • Geurloos behang 
  • Hoge kwaliteit 
  • Groot aanbod 
  • Levering binnen 1 tot 3 werkdagen 
  • Jouw eigen fotobehang vanaf €16,50 per m2 
  • Behangservice beschikbaar

Ontvangstruimte behang bestellen

De aula of de ontvangstruimte behangen? Bestel het behang met een bijzondere print of plaat, uiteraard in de hoogste kwaliteit. Daar kun je zelf mee aan de slag, of kies voor onze behangservice als je het toch niet zo ziet zitten. Als je jouw ontvangstruimte behang online bestelt gaan we daar meteen voor je mee aan het werk, zodat je dit binnen 1 tot 3 werkdagen in huis hebt.

Ontvangstruimte behang op maat gemaakt

Als je een mooi ontvangstruimte behang hebt gekozen, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je ontvangstruimte behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je ontvangstruimte behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het behangt liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.