Fotobehang voor de verkoopafdeling

Meer verkopen met fotobehang op de muur?! Medewerkers zijn voor een groot deel verantwoordelijk voor het succes van een onderneming. Het is belangrijk je medewerkers te motiveren. Betrek de medewerkers bij de inrichting van de werkomgeving. Laat je medewerkers de keuze maken voor een behang op de verkoopafdeling. Waar raakt men van geïnspireerd en gemotiveerd? Waar voelt men zich thuis? Misschien werken jullie wel met scheidingsschotten op je werk. Laat medewerkers hiervoor dan een eigen print kiezen. Ze voelen zich zeker thuis. Creëer een omgeving waar medewerkers tot hun recht komen, laat ze zich op hun gemak voelen zodat ze zichzelf gemotiveerd voelen en verkoop meer!

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 3
 2. 1
 3. 3
 4. 2
 5. 2
 6. 1
 7. 1
 8. 1
 9. 1
Oriëntatie
 1. 15
 2. 2
 3. 4
Merk
 1. 4
 2. 3
Type
 1. 21
 2. 3
Van laag naar hoog sorteren

24 producten

Van laag naar hoog sorteren

24 producten

Fotobehang voor de verkoopafdeling

Sales behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.