• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang voor de verkoopafdeling

Voor de verkoopafdeling behang gezocht? Maak indruk met een bijzondere print, die we in de hoogste kwaliteit voor je afdrukken. We verdelen de print in handzame banen, die het makkelijk maken om het mooi op de muur aan te brengen.

 

Sorteer op

37 producten

per pagina
Sorteer op

37 producten

per pagina

Maak indruk met jouw eigen print

Zoek je een print om indruk mee te maken? Het behang in de verkoopruimte moet de aandacht trekken, professionaliteit uitstralen en op die manier bijzonder ogen. Dat zijn precies de eigenschappen waar wij je voor helpen te zorgen. Dus kies niet zomaar voor een standaard behangetje, maar maak het daar waar het belangrijk is bijzonder met de prints die we je kunnen leveren.

Dus wil je de verkoopafdeling behangen en zoek je naar een uniek ontwerp? Bekijk ons assortiment of gebruik jouw eigen foto voor een bijzondere print. Zo weet je zeker dat je daarmee een goede keuze maakt. Bovendien gaan we er meteen voor je mee aan de slag, zodat we het behang vaak dezelfde dag nog naar je versturen.

Verkoopafdeling behang bestellen

Wil je voor de verkoopafdeling behang bestellen en zoek je naar de hoogst mogelijke kwaliteit? We combineren die met onze scherpe prijzen, de handzame banen en onze optionele behangservice. Dus wil je het ook professioneel laten plakken, om daarmee op klanten de beste indruk te maken? We zijn je er natuurlijk graag mee van dienst. Je kunt jouw verkoopafdeling behang online bestellen, waarna wij ervoor zorgen dat je dit binnen 1 tot 3 werkdagen al in huis hebt.

Verkoopafdeling behang op maat gemaakt

Als je een mooi verkoopafdeling behang hebt gekozen, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je verkoopafdeling behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je verkoopafdeling behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het behangt liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.