Fotobehang met bladeren

Geen groene vingers, maar wil je wel planten in je interieur? Dan is behang met bladeren de perfecte oplossing! Wij hebben fotobehang van groene bladeren, tropische bladeren en bananenbladeren. Bladeren met een donkere achtergrond, of juist in een licht kleurenpalet. In de vorm van drukke prints of juist in ontwerpen die rust uitstralen. Kortom: we hebben van alles wat, zodat jij altijd wel iets in ons aanbod ziet, dat past bij jouw smaak en interieur.

Grote palmbladeren
Tropische bladeren
Groene bladeren
Van laag naar hoog sorteren

74 producten

Fotobehang met bladeren

Inspiratie voor bladeren behang 

Behang van bladeren zorgt voor net dat beetje extra sfeer in bijvoorbeeld je woonkamer, kantoor, of winkel. Het brengt niet alleen kleur in de ruimte, maar zorgt er ook voor dat het in één keer helemaal aangekleed is. Bladeren behang is namelijk echt een eyecatcher. Waan je even op Curaçao met de bladeren van een tropische palmboom. Creëer een urban jungle met een behang van varens of palmbladeren. Of ga juist voor een natuurlijke look met een plaat van mos en kleine plantjes aan de muur.

Fotobehang van bladeren combineren

Behalve behang van groene bladeren, kun je ook kiezen voor oranjerode herfstbladeren, gouden bladeren met zwarte details, of voor getekende bladeren in verschillende kleuren. Zo is er altijd wel een ontwerp dat goed past in de ruimte waar jij het behang wilt plaatsen. Benieuwd hoe je die leuke bladeren prints kunt combineren? Blijf bij de zogenaamde kleurenfamilie. De bestaat uit kleuren die van elkaar zijn afgeleid of goed samen gaan. Zo zorg je voor eenheid in de ruimte en komt het bladeren behang extra goed tot zijn recht.

BLADEREN BEHANG OP MAAT GEMAAKT

Als je een keuze voor een mooi bladeren behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je bladeren behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. 

BEHANGSERVICE

Wil je dat wij je bladeren behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.