Wallpaper for stores

Voorzie je winkel en etalage van behang en trigger winkelend publiek. Met prachtige etalages en prints op de wanden van je winkel kan je passanten verleiden om binnen te komen in je winkel. Trigger potentiële klanten en maak ze koper. Het fotobehang wat wij leveren is van een fantastische kwaliteit en supergoedkoop. De juiste print kan je producten prachtig uit laten komen. Je kan er voor kiezen om ieder jaargetij een andere print te kiezen zodat de hele winkel in een bepaald thema wordt gestyled. Het is ook mogelijk om wandschermen te plaatsen en deze te behangen. Hierdoor kan je intieme ruimtes maken met bijvoorbeeld bepaalde kleuren kleding.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 8
 2. 19
 3. 10
 4. 6
 5. 5
 6. 2
 7. 3
 8. 3
 9. 10
 10. 11
 11. 1
 12. 1
 13. 4
 14. 2
Oriëntatie
 1. 72
 2. 12
 3. 12
Merk
 1. 32
 2. 1
 3. 2
Type
 1. 91
 2. 1
 3. 9
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 101

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 101

Pagina

Winkel behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi winkel behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.