• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang voor winkels

Voorzie je winkel en etalage van behang en trigger winkelend publiek. Met prachtige etalages en prints op de wanden van je winkel kan je passanten verleiden om binnen te komen in je winkel. Trigger potentiële klanten en maak ze koper. Het fotobehang wat wij leveren is van een fantastische kwaliteit en supergoedkoop. De juiste print kan je producten prachtig uit laten komen.

Sorteer op

Producten 1-100 van 303

per pagina
Schotse hooglander
Premium
Verweerd beton
Premium
Muren tot 12 meter!
Zonsopgang op het station
Premium
Clematis rank met bloemen
Designer Collection
Verlichte huizen langs de gracht
Premium
Zwarte boom
Premium
Weerspiegeling in bosmeertje
Premium
Pick-up bij zonsopgang
Premium
Stoere Schotse hooglander
Premium
Groene platen van koper
Premium
Woonboten langs verlichte gracht
Premium
Amsterdamse huizen aan de gracht
Premium
Binnenplaats met bogen
Premium
Geverfde bakstenen muur
Premium
De Erasmusbrug
Premium
Ontspannen Schotse hooglander
Premium
Nostalgie
Designer Collection
Lips are sealed
Designer Collection
Fluitenkruid, zwart-wit
Designer Collection
Panorama betonnen muur
Premium
Betonnen pilaren
Premium
Rotswand
Premium
Peonies
Designer Collection
Mist in heidegebied
Designer Collection
Premium
Graanveld
Premium
Sorteer op

Producten 1-100 van 303

per pagina

Winkelbehang in alle soorten en maten 

Welk behang je in jouw winkel moet hangen, is voor een groot deel afhankelijk van de doelgroep die je wilt aanspreken. Heb je een zaak met mannenkleding, dan is een stoer winkelbehang passend. Denk aan verweerd beton, gestapelde stenen in roodtinten of een geverfde bakstenen muur. Zoek je behang voor een winkel met kinderspullen? Dan past een uitvergroting met speelgoedauto’s, slapende wolkjes in pasteltinten of een bos in vrolijke kleuren groen. Maar ook voor bloemenzaken, kadoshops en woonwinkels hebben we prachtig behang. 

Waarom behang in je winkel?

Twijfel je nog of behang in jouw winkel wel passend is? We herinneren je graag aan de voordelen. Het geeft direct meer sfeer aan je pand en verleidt mensen daarom om eerder binnen te komen én wat langer te blijven hangen. Zeker bij jonge doelgroepen helpt een mooi behang in de winkel je ook nog eens aan free publicity. Een mooi winkelbehang maakt je zaak namelijk in één klap ‘Instagrammable’. Bovendien is vliesbehang makkelijk aan te brengen en gaat het lang mee. Maar tegelijkertijd is winkelbehang niet permanent en kun je het altijd weer verwisselen als je toe bent aan een nieuwe print. Dus, hup, winkelbehangetje kiezen en stylen die zaak!

Je kan er voor kiezen om ieder jaargetij een andere print te kiezen zodat de hele winkel in een bepaald thema wordt gestyled. Het is ook mogelijk om wandschermen te plaatsen en deze te behangen. Hierdoor kan je intieme ruimtes maken met bijvoorbeeld bepaalde kleuren kleding.

Ben je op zoek naar een mooi winkelbehang? Scroll dan eens door deze pagina. Met zo’n groot assortiment zit er zeker een geschikt behang tussen voor jouw winkel! Van elementen, tot natuur en van vrolijke prints tot industriële platen. Bekijk de mogelijkheden voor winkelbehang en steek jouw zaak in een stijlvol jasje. Met een mooi behang in de winkel verleid je voorbijgangers om juist bij jou binnen te lopen. Ideaal als je het hoog tijd vindt voor een make-over of een nieuwe winkel opent en graag wilt opvallen.

Behang voor je winkel op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi showroombehang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je winkelbehang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangen in je winkel

Wil je dat wij je behang in de winkel komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.