Beige fotobehang

Wil je behang aan de muur, maar ben je bang dat het al snel te druk wordt? Dan is beige behang de perfecte oplossing. Met fotobehang in een beige kleur houd je het rustig en zorg je tóch voor wat extra sfeer. In onze webshop vind je een ruim assortiment met behang in beige kleuren. Van fotobehang van een duinstrand tot een print van zwarte hartjes voor een beige achtergrond. Ontdek de mogelijkheden met beige behang op onze website en bestel direct je favoriete exemplaar online.

 
Van hoog naar laag sorteren

33 producten

Beige marmeren steen
Licht gekleurd beton
Beige beton
Van hoog naar laag sorteren

33 producten

Beige fotobehang
 

Beige fotobehang in alle soorten en maten

Beige fotobehang is verkrijgbaar in alle soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een fotobehang van een beige duinovergang. Maar ook aan een uitvergrote afbeelding van een mooi schilderij. En bijvoorbeeld aan het illusionaire fotobehang in beige tinten van een giraffe met een kandelaar voor een klassieke wand. Ook leuk: een fotobehang van de lotus mahal dat volledig bestaat uit beige kleurige stenen. Of een mooie grafische print van een landschap in beige kleuren. Zo zie je maar: met beige behang kun je alle kanten op.

Behang in een beige kleur combineren

Heb je een mooi beige fotobehang op de muur aangebracht? Dan is het tijd om je uit te leven op de styling. Je kunt beige behang mooi combineren door dezelfde kleur op andere plekken in het interieur terug te laten komen. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van een effen kleur op een naastgelegen muur, of alle overige wanden. Maar je kunt ook denken aan mooie accessoires, zoals beige schilderijtjes, beige vazen en beige kussentjes op de bank. Met de juiste combinaties komt je beige behang nog beter tot zijn recht.

Ook mooi: taupe behang

Vind je beige behang mooi? Dan is taupe vliesbehang misschien ook nog wel wat voor jou. Taupe is een kleur die ligt tussen grijs en bruin en daardoor neigt naar een donkere tint beige. Bekijk dus zeker ook even de taupe behang opties in onze collectie en verruim zo de mogelijkheden. Wie weet zit er iets tussen dat je nóg mooier vindt, of wat nóg beter past bij jouw smaak en woonstijl.