• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Blauw behang

Met blauw behang geef je jouw huis een chique uitstraling, een frisse look of juist een warm gevoel. Hoog tijd dus om een mooi blauw behang aan je interieur toe te voegen. Bij Fotobehang hebben wij een ruim assortiment aan blauw behang. Zo vind je altijd wel iets dat je mooi vindt en dat past bij de rest van je woning. Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitvergroting van de Sterrennacht van Vincent van Gogh? 

Selectie verfijnen
Sorteer op

Producten 1-100 van 803

per pagina
Het melkmeisje
Rijksmuseum
Italiaans landschap met parasoldennen
Rijksmuseum
Kinderen der zee
Rijksmuseum
Morgenrit langs het strand
Rijksmuseum
Het Melkmeisje en Amandelbloesem
Designer Collection
Rustige zee
Designer Collection
Framed
Designer Collection
Het vrolijke huisgezin
Rijksmuseum
VW Kleinbus
Designer Collection
Portret van een meisje in het blauw
Rijksmuseum
Hollandse schepen op een kalme zee.
Rijksmuseum
Italiaans landschap met pijnbomen
Rijksmuseum
Wolken
Premium
Zonnestralen bij de zee
Designer Collection
Geschilderde water impressie
Premium
Blauw beton
Premium
*Nigella*
Designer Collection
Spirit Island
Designer Collection
Bloesem met blauwe lucht
Premium
Mist in heidegebied
Designer Collection
Premium
Mooie kleurrijke zonsondergang
Designer Collection
Sorteer op

Producten 1-100 van 803

per pagina

Blauw behang in alle soorten en maten

Blauw behang heb je in alle soorten en maten. En daardoor kun je er ook alle kanten mee op. Zo kun je een luxe gevoel in huis creëren met een donkerblauwe wand. Dat doe je bijvoorbeeld met het blauwe behang van tropische bladeren, bloemen met goudtinten, of een Chesterfield patroon. Een hele andere setting zet je neer met licht blauw behang. Zoals het patroon van schubben, geometrische lijnen of golven. Daarmee houd je een interieur fris en licht. Ook kun je met blauw behang heel goed terecht in een stoere kinderkamer. Daar lenen het behang met blauwe camouflage, dolfijnen en sterrenbeelden zich perfect voor. Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij hebben het. Ontdek de mogelijkheden met blauw behang!

Interieur stylen met blauw behang 

Zodra je jouw favoriete blauwe behang hebt gekozen, is het tijd voor het leukste onderdeel van de make-over. Je interieur stylen! Een gouden tip is om elementen uit het behang terug te laten komen in je woning en om gebruik te maken van een kleurenfamilie. Neem bijvoorbeeld uit het behang van donkerblauw bladeren met goud het gouden detail over, verf in die kleur een naastgelegen muur, leg goud velours kussentjes op de bank en zet gouden kandelaars op tafel. Zo blend je het blauwe behang helemaal in in je woning en maak je er een fijn geheel van.

Blauwkleurig behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi blauwkleurig behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je blauwkleurig behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je blauwkleurig behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.