Goud behang

Geef je huis een luxe uitstraling met behang in de kleur goud. Van een gouden structuur, tot gouden patronen en artistiek fotobehang met gouden details. Bij Fotobehang.com vind je gouden kleur behang in alle soorten en maten. Dankzij ons ruime assortiment gouden kleur behang is er altijd wel een exemplaar dat past bij jouw wensen en smaak. Ontdek de mogelijkheden, kies je favoriete behang uit en til jouw interieur naar een hoger niveau.

 
Gouden wereldkaart
Gouden structuur
Gouden driehoeken
Van laag naar hoog sorteren

26 producten

Goud behang

Gouden kleur behang in alle soorten en maten

Een gouden kleur behang is een eyecatcher in iedere ruimte. En je kunt er alle kanten mee op. Geef je woning bijvoorbeeld het hotel-chique gevoel met geometrische patronen, gouden bladeren of het fotobehang van een gouden steen in close-up. Maak het avontuurlijk met behang van een gouden wereldkaart, of een veld vol gouden tulpen. Of houd het juist natuurlijk met behang van een maantje tussen de bomen in goudtinten of een kudde dolfijnen bij zonsondergang. 

Interieur stylen met gouden kleur behang

Zit je favoriete gouden kleur behang al aan de muur? Tijd om de inrichting verder af te maken! Goud leent zich erg goed om te verwerken in je woonaccessoires. Denk aan gouden kandelaars, kussentjes in goud velours en ornamenten. Door het goud terug te laten komen in andere elementen, maak je er één geheel van en dat creëert rust. Verder gaat gouden kleur behang heel erg goed samen met industriële elementen als een stalen kast, en mat zwart geverfde muur of een stoere lamp. Je kunt het ook fris en licht houden in door je gouden kleur behang te combineren met wit, zoals een marmeren bloempot, licht verweerd hout en een gebroken wit vloerkleed.

Goudkleurig BEHANG OP MAAT GEMAAKT

Als je een keuze voor een mooi goudkleurig behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je goudkleurig behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

BEHANGSERVICE

Wil je dat wij je goudkleurig behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.