Grijs behang

Grijs is een neutrale kleur en tegelijkertijd is het stoer, fris en rustgevend. Juist daarom zijn wij ook zo’n fan van grijs behang. Je geeft hiermee direct meer sfeer aan je woning en de mogelijkheden zijn eindeloos. Van een vrolijk dolfijnen patroontje in de babykamer tot een grijze bloemenprint in de keuken. Bekijk ons assortiment aan grijs behang, kies een exemplaar uit dat je mooi vindt en maak een statement in je interieur. Daar kun je elke dag weer van genieten.

Van laag naar hoog sorteren

10 producten

Grijs bloemen patroon
Grijze plattegrond
Grijs patroon, donker
Van laag naar hoog sorteren

10 producten

Grijs behang

Grijs behang als eyecatcher 

Grijs behang is namelijk een echte blikvanger in de ruimte. Je kunt er een hele muur mee behangen, of een lange muur mee opbreken. Maar je kunt er ook een smalle muur, zoals in het toilet, mee opleuken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het grijze patroon van Portugese tegeltjes? Dat staat niet alleen leuk in het kleinste kamertje, maar ook in de eetkamer of de lange hal. Het legerpatroon staat geweldig in de kinderkamer van je stoere zoon of dochter. En de grijze plattegrond is een aanwinst voor iedere werk- of speelkamer. 

Interieur stylen met grijs behang

Kortom: met grijs behang kun je alle kanten op. En het is zó neutraal dat je het heel makkelijk kunt stylen. Je kunt er dus mee terecht in alle ruimtes en het combineren met alle woonstijlen. Houd het rustig met woonaccessoires in tinten als wit, zwart en grijs of zand. Voeg juist kleuren toe, zoals donkerblauw of donkergroen en maak het zo wat stoerder. Of vrolijk een ruimte met grijs behang op met lichte en fleurige kleuren als geel en roze. En maak er zo een fris geheel van.

Grijskleurig behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi grijskleurig behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je grijskleurig behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

BEHANGSERVICE

Wil je dat wij je grijskleurig behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.