• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Groen behang

Of je nu een urban jungle wilt verwezenlijken, het hotel-chique gevoel wilt neerzetten, of wat bonte gezelligheid in huis wilt brengen: groen behang is het antwoord! Met groen behang kun je namelijk alle kanten op. Je brengt er kleur mee in huis, zet de juiste toon voor een botanisch interieur, of geeft een ruimte de allure die het verdient. Hangt er maar net vanaf welke plaat je kiest uit het uitgebreide assortiment van Fotobehang.com. 

Selectie verfijnen
Sorteer op

Producten 1-100 van 1201

per pagina
Jungle Cockatoo
Designer Collection
Close-up bloemen
Designer Collection
Lake view
Designer Collection
Bloemen
Rijksmuseum
Geoxideerd metaal
Premium
Poppy Meadow
Designer Collection
Stilleven met rozen
Rijksmuseum
Bosmeertje in het heidegebied
Premium
In de maand juli
Rijksmuseum
Groen beton met vegen barsten
Premium
Plant met groene bladeren
Premium
Jungle Panther
Designer Collection
Dreaming
Designer Collection
Weerspiegeling van bomen in water
Premium
Fluitenkruid, donker groen
Designer Collection
Jungle Lioness
Designer Collection
Hummingbirds
Designer Collection
Zonsopkomst bij pad met rhododendrons
Premium
Kleine waterval
Premium
Molen
Premium
Oude verweerde groene muur
Premium
Santiago Bernabéu
Designer Collection
Sorteer op

Producten 1-100 van 1201

per pagina

Groen behang in alle soorten en maten

Favorieten in onze shop zijn zonder enige twijfel de prints van tropische bladeren met een patroon. Die hebben we zowel met een donkere als met een witte achtergrond. In diezelfde lijn is ook het groene behang met afbeeldingen van papegaaien en toekans erg populair. Helemaal passend bij de trend van een urban jungle. Een heel andere sfeer creëer je met het groene behang met een struiken patroon. Mooi in de kinderkamer, een creatieve ruimte of het thuiskantoor. En met het donkergroene chesterfield patroon kun je goed terecht in de slaapkamer. Zo geef je het een luxe uitstraling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk alle soorten groen behang op deze pagina.

Interieurstyling met groen behang

Zoals je ziet kun je met groen behang alle kanten op. Maar de grootste kunst is ervoor te zorgen dat het samenkomt met de rest van je interieur. Zodat het eenheid en rust uitstraalt en je er fijn in kunt wonen. Hoe je dat doet? Door elementen uit het groene behang terug te laten komen. Combineer het donkergroene chesterfield patroon bijvoorbeeld met een bank in dezelfde kleur. Hang wat leuke lijstjes op een naastgelegen muur met prints in dezelfde kleurtinten. En denk bijvoorbeeld ook aan groene raamdecoratie in dezelfde kleurenfamilie. Zo komt het groen behang nog beter tot zijn recht.

Groenkleurig behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi groenkleurig behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je groenkleurig behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je groenkleurig behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.