• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Roze behang

Met roze behang geef je een kamer warmte en sfeer. Je brengt kleur in huis en maakt een ruimte in één klap vrolijker. Ideaal voor een werkkamer, slaapkamer, tienerkamer of een eetkamer. Hoe dan ook maak je met roze behang een statement aan de muur en kun je er vele kanten mee op. Ga jij bijvoorbeeld liever voor geometrische patronen, bloemetjesbehang, of roze behang met blauwe tijgers? Bekijk ons uitgebreide assortiment en ontdek de mogelijkheden.

Sorteer op

Producten 1-100 van 382

per pagina
Sweet Dreams - Pink
Designer Collection
Oliver Robins
Roze bergen met dennenbomen
Designer Collection
Lemonwalls
The virgins ll
Designer Collection
Bloesem in de zon
Premium
Bloesem close-up
Designer Collection
Tulpenveld bij zonsopkomst
Premium
Vaas met bloemen, Pieter van Loo
Rijksmuseum
Magnolia bloemen
Designer Collection
Metamorphosis..
Designer Collection
Roze heuvels met boom
Designer Collection
Lemonwalls
Bloesems
Designer Collection
Through the Window
Designer Collection
Roze driehoeken met palmbomen
Designer Collection
Lemonwalls
Photographic ode to Monet
Designer Collection
Magnolia
Designer Collection
Bloesemtakken in bloei
Premium
Sorteer op

Producten 1-100 van 382

per pagina

Roze behang in alle soorten en maten

Roze behang heb je in alle soorten en maten. Rustige opties zijn bijvoorbeeld het gouden glitter patroon voor een oudroze achtergrond, het botanische patroon met lichte tonen en roze golven met wit. Wat bonter maak je het met een knalroze panterpatroon, een roze behang van bloemen en bladeren en de print met flamingo’s en ananassen. Tot slot zijn we dol op de fleurige opties, zoals het roze behang met waterverf bloemen, ruitjes en geometrische sterren. Daarmee kun je eigenlijk overal in huis terecht. 

Stylen met roze behang

Een roze behang is de ideale oplossing om een lange muur op te breken, of een kale kamer wat gezelliger mee aan te kleden. Je kunt er zelfs een kleine wand mee behangen - zo heb je geen schilderij meer nodig. Als je gek bent op roze, kun je natuurlijk helemaal losgaan met deze kleur in huis. Maar je kunt er ook voor kiezen om het wat rustiger te houden. Door bijvoorbeeld lichte tinten terug te laten komen in accessoires of verder te kijken in de kleurenfamilie en je roze behang te combineren met zand, grijs en goudtinten. Met de juiste combinatie zorg je voor eenheid in je interieur en komt het roze behang nóg beter tot zijn recht.

Rozekleurig behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi rozekleurig behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je rozekleurig behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je rozekleurig behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.