Schilderij behang

Jouw favoriete schilderij kan nu levensgroot bij jou aan de muur hangen. Say what? Je leest het goed. Met ons schilderijen behang kan er over 3 werkdagen al een Rembrandt, Vermeer of Picasso bij jou aan de muur hangen. Zo is het melkmeisje onwijs populair voor in de keuken en zien we het stilleven met bloemen steeds vaker terug in de woonkamers van onze klanten. Ga je liever voor een abstracter schilderij dan is dat ook mogelijk. Scroll door onze ruime collectie met schilderijen behang of upload je eigen foto.

 
Kippen en eenden
Stilleven met bloemen in een glazen vaas
Het melkmeisje
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-100 van 113

Pagina
Schilderij behang

De mooiste schilderijen op behang

Een bergachtig landschap met visser, een eenzaam meisje in de regen of Venetië in waterverf. Prachtige schilderijen, die op dit moment waarschijnlijk allemaal pronken in een museum. Maar binnenkort misschien ook wel bij jou aan de muur. Of op een deur of kast, want dat kan natuurlijk ook met ons schilderijen fotobehang. En omdat we bij Fotobehang.com zo’n ruime collectie aan schilderijen behang hebben, zit er voor iedereen wel iets bij. Kies jij voor abstracte, moderne of realistische kunst?

Schilderijen behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi schilderijen behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang met schilderij op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je schilderijen behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.