Horeca behang

Horeca behang bestellen? Ons fotobehang hangt in restaurants, cafés, hotelbars en op tal van andere plekken. Dus heb jij een specifieke plaat voor ogen of wil je een bepaalde sfeer creëren? Met ons fotobehang kun je letterlijk alle kanten op. Jij bepaalt hoe je er gebruik van wilt maken, waarna wij het in de hoogste kwaliteit voor je printen.

Dat doen we automatisch in handzame banen en natuurlijk precies op maat. Zo kun je er eenvoudig mee aan de slag. En ben je niet zo’n held met behang? Dankzij onze optionele behangservice kun je dat ook door onze professionals laten plakken.

 
Ochtendzon tussen de bomen
Close-up bloemen
Zonsopkomst in het bos
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-100 van 186

Pagina
Horeca behang

Bijzonder geslaagde prints

Zoek je naar café behang of ander horeca behang waarmee je precies de juiste sfeer creëert? Wij weten hoe belangrijk de hoge kwaliteit is. Bovendien printen we op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier, om er volledig verantwoord gebruik van te maken.

Met ons fotobehang maak je een geweldige indruk, dankzij de bijzondere prints op de muur. Dus ga je voor een vergezicht, voor een bijzonder patroon of een ander herkenbaar punt? Wij printen wat jij wilt (laten) plakken.

  • Op maat gemaakt 
  • 100% milieuvriendelijk 
  • 100% eigen productie 
  • Geurloos behang 
  • Hoge kwaliteit 
  • Groot aanbod 
  • Levering binnen 1 tot 3 werkdagen 
  • Jouw eigen fotobehang vanaf €16,50 per m2 
  • Behangservice beschikbaar

Horeca behang bestellen

Je kunt jouw horeca behang gewoon online bestellen. Wij gaan ermee aan de slag, waarna je het binnen 1 tot 3 werkdagen van ons zal ontvangen. Dus wil je zorgen voor een mooi nieuw behang of ben je op zoek naar een geweldige eye-catcher aan de muur? Bestel het horeca behang dat je nodig hebt of stel ons je vragen, ook als je de complete ruimte helemaal opnieuw wilt inrichten.

Horeca behang op maat gemaakt

Als je een mooi horeca behang hebt gekozen, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je horeca behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je horeca behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het behangt liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.