• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Voor elke sector op maat gemaakt fotobehang

Wil je laten zien wat je binnen je bedrijf of gelegenheid uit wil stralen? Dan kan je dit al voor een heel groot deel doen met fotobehang! Je laat in één keer zien wat je concept is. We hebben voor elke sector behang. Onder andere voor in een restaurant, scholen, ziekenhuizen, winkels, salons en nog veel meer. Maak bijvoorbeeld van jouw klaslokaal een echte jungle klas. 

Sorteer op

Producten 1-100 van 3918

per pagina
Het melkmeisje
Rijksmuseum
De Nachtwacht
Rijksmuseum
Italiaans landschap met parasoldennen
Rijksmuseum
Grof hout
Premium
Stilleven met bloemen en een horloge
Rijksmuseum
Kinderen der zee
Rijksmuseum
Oldschool
Designer Collection
Morgenrit langs het strand
Rijksmuseum
Blue Wild Meadow
Designer Collection
Sir Edward
Fabulous Flowers
Designer Collection
Sir Edward
Blooming Blossom
Designer Collection
Sir Edward
Botanical Beauty - Panorama
Designer Collection
Sir Edward
Botanical Beauty - Black and White
Designer Collection
Sir Edward
Jungle Jive - Sepia
Designer Collection
Kikki Belle
Forest Jive
Designer Collection
Kikki Belle
De bedreigde zwaan
Rijksmuseum
Verlaten kasteel
Designer Collection
Het drijvend veertje
Rijksmuseum
Gerestaureerde muur
Premium
Muren tot 12 meter!
Bosmeertje in het heidegebied
Premium
In de maand juli
Rijksmuseum
Duin doorgang naar het strand
Premium
Portret van een meisje in het blauw
Rijksmuseum
Sorteer op

Producten 1-100 van 3918

per pagina

Voor elke sector een andere sfeer

Ziekenhuizen, horeca, onderwijs, salons, de retail, praktijken; elke sector, afdeling en concept wil wel een andere sfeer creëren. Al is het om de rust erin te houden, luxe te creëren of op te vrolijken. In een ziekenhuis op de afdeling neurologie is behang van een mistig bos wel van toepassing en op de kinderafdeling ga je eerder voor een dieren jungle behang. In een restaurant waar spare-ribs worden gegeten ga je voor het wilde westen en in een restaurant waar men 6-gangen serveert hebben ze liever marmer aan de muur. In een kledingzaak voor mannen ga je eerder voor betonlook en een luxe kledingzaak voor vrouwen eerder voor een bloemenbehang. Fotobehang is een mooi product om het creëren van je stijl en sfeer mee te starten! Door je wand te bekleden met fotobehang in jouw interieurstijl ben je al voor een heel groot deel klaar. Na de wanden ga je verder uitbreiden op accessoires.

Een wachtruimte van een praktijk of in een ziekenhuis kan een rustgevend bosbehang gebruiken. Binnen een hotel wil men vaak per kamer of suite een bepaalde luxe uitstralen. Zo hebben wij voor in de familiekamer, de bruidssuite of de classic double-room mooi behang.

Passend behang bij je sector en interieurstijl

Heb je een hotel of zelfs een hotelketen? Dan kan je met behang gemakkelijk een bepaalde stijl door trekken. Je kiest een interieurstijl en borduurt daarop voort. Kies je voor een klassieke stijl? In ons assortiment van het Rijksmuseum vind je bijvoorbeeld voor de familiekamer het behang Kinderen der zee of Het vrolijke huisgezin, voor in de classic rooms hebben we de Stillevens met bloemen en in de suite is het behang met de Nachtwacht passend.

Ben je leraar of lerares en sta je voor de grote opgave om je klas om te toveren tot een bepaald thema? Dan zit je met behang al snel goed. Ga dan bijvoorbeeld voor een jungleklas naar het jungle behang, voor een onderwaterklas naar het onderwater behang en sportklas naar het sport behang.

In een wachtruimte van een praktijk kan je vast een rustgevend behang gebruiken. Zo hebben we bijvoorbeeld mooi behang van bossen in de mist. 

Mocht je niet willen gaan voor het bekleden van de gehele wand? Kies dan voor een behangcirkel. Je kan een behangcirkel kiezen uit ons assortiment of wij maken voor jou een behangcirkel op maat. Wij hebben de behangcirkels in vele verschillende soorten formaten. 

Wat ook mooi is; zijn meerdere behangcirkels op één wand. Je kan er dan voor kiezen om ze strak naast elkaar te plakken of juist wat speels verdeeld over de wand. Mooi is dan om foto’s te nemen uit hetzelfde thema of foto’s die op elkaar afgestemd zijn. Wij denken graag met je mee!

Behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je sport behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je sport behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.