• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang voor Hotels

Haal het hotel chique-gevoel in huis met behang. Van een unieke print tot een bijzondere plaat of een sfeervol patroon. Met het hotel chique behang van Fotobehang.com tover je jouw saaie hal eenvoudig om tot een luxe lobby en maak je van je slaapkamer een stijlvolle suite. Ontdek de verschillende soorten hotel chique behang in ons assortiment en bestel je favoriete exemplaar direct online. In hoge kwaliteit en volledig op maat gemaakt.

Sorteer op

Producten 1-100 van 2073

per pagina
Het melkmeisje
Rijksmuseum
De Nachtwacht
Rijksmuseum
Italiaans landschap met parasoldennen
Rijksmuseum
Grof hout
Premium
Stilleven met bloemen en een horloge
Rijksmuseum
Kinderen der zee
Rijksmuseum
Morgenrit langs het strand
Rijksmuseum
Blue Wild Meadow
Designer Collection
Sir Edward
Blooming Blossom
Designer Collection
Sir Edward
Botanical Beauty - Black and White
Designer Collection
Sir Edward
Het drijvend veertje
Rijksmuseum
Bosmeertje in het heidegebied
Premium
In de maand juli
Rijksmuseum
Portret van een meisje in het blauw
Rijksmuseum
Gouden structuur
Premium
Het straatje
Rijksmuseum
Gedetailleerd grijs beton
Premium
Muren tot 12 meter!
Het vrolijke huisgezin
Rijksmuseum
Bos in de ochtendzon
Premium
Mooi bos in de mist
Premium
Pad in bos met zonnestralen
Premium
Beekje in bos
Premium
Woelige zee met schepen
Rijksmuseum
Herfstkleuren in het bos
Premium
Sorteer op

Producten 1-100 van 2073

per pagina

Luxe hotel behang in alle soorten en maten

Hotel chique behang is er in vele soorten en maten. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze Rijksmuseum-collectie met levensgrote werken van de grootmeesters? Met het Melkmeisje, De Nachtwacht of een Van Gogh aan de muur maak je een ruimte super stijlvol. In de categorie romantisch hotel chique behang kun je ook denken aan stillevens. Zoals het vintage bloemen boeket, het stilleven met bloemen en vruchten, of het bekende stilleven met bloemen en een horloge van Abraham Mignon.

Fotobehang met het hotel chique gevoel

Een heel ander soort hotel chique behang, is fotobehang. Van bijvoorbeeld een groen bos in de mist, een strand met duinplanten, of een zonsondergang boven het meer. Maar met hotel chique fotobehang kun je jezelf of jouw hotelgasten ook verder laten reizen. Naar Thailand bijvoorbeeld, met een plaat van een jungle waterval. Naar Amerika, met een fotobehang van het Yosemite National Park. Of naar Lapland, met een afbeelding van het noorderlicht tussen twee fjorden in.

Structuur behang: hotel chique en stijlvol

Ook met behang van structuren kun je een prachtige hotel chique kamer creëren. Maak een statement met behang van donker metaal. Pak het groots aan met een gouden structuur. Of ga voor een marmer behang en creëer het hotel chique gevoel met een knipoog naar Parijs. Dankzij de vele mogelijkheden kun je eindeloos variëren. Zo zie je maar dat je met luxe hotel chique behang alle kanten op kunt.

Meer dan alleen behang voor hotel chique stijl

Laat je hotel chique behang nog beter tot zijn recht komen door de kamer tot in de puntjes af te werken. Trek het thema door in de hele ruimte, alle materialen, decoratie, de kleuren aan de muur en niet te vergeten de verlichting. Denk bij hotel chique bijvoorbeeld aan hoogpolige vloerkleden, rookglas lampen en stalen deuren. Maar ook velvet banken, luxe accessoires en verduisterende gordijnen met een luxe plooi.