Fotobehang voor Hotels

Het hotel behang máákt de kamer. Dus wil je het hotel behangen met een unieke print, een bijzondere plaat of een patroon dat precies aansluit bij de sfeer in de lobby? Wij helpen je het behang te printen waar je naar op zoek bent, precies in de kleuren en tinten die uitstralen wat je belangrijk vindt.

Je betaalt de laagste prijs, voor fotobehang dat we bovendien zo milieuvriendelijk printen. Onze printers verdelen het behang automatisch in handzame banen en maken het daarmee makkelijk om te behangen, ook als het gaat om tal van hotelkamers.

Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 969

Pagina
Groen bos in de mist
Het melkmeisje
De Nachtwacht
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 969

Pagina

Unieke hotelkamers

Er is niets zo fijn als een unieke sfeer in de kamer. Het maakt jouw hotel bijzonder, voor een extra reden om daar te verblijven en even helemaal weg te zijn. Verras de gasten met een mooie print of een sterke foto, die het bijna zonde maakt om de kamer te verlaten en erop uit te gaan.

Dus zoek je behang voor het hotel? Met ons fotobehang maak je eenvoudig een goede keuze. Je profiteert van tal van belangrijke voordelen, waarmee je zeker weet dat je het beste hotel behang kiest.

  • Op maat gemaakt 
  • 100% milieuvriendelijk 
  • 100% eigen productie 
  • Geurloos behang 
  • Hoge kwaliteit 
  • Groot aanbod 
  • Levering binnen 1 tot 3 werkdagen 
  • Jouw eigen fotobehang vanaf €16,50 per m2 
  • Behangservice beschikbaar

Hotel behang bestellen

Op zoek naar fotobehang voor hotels? Wij helpen je het behang te printen, met de foto, afbeelding of het patroon waar je naar op zoek bent. En wil je een groot aantal kamers (laten) behangen? Bestel jouw fotobehang of stel ons je vragen, dan helpen we je er graag mee.

Hotel behang op maat gemaakt

Als je een mooi hotel behang hebt gekozen, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je hotel behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je hotel behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het behangt liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.