Wallpaper for schools

Maak kennis met behang voor in het onderwijs. Bij verschillende leeftijden horen verschillende interesses. Als kleuters net naar school gaan moet hun vertrouwen worden gewonnen. Een puber in de brugklas kan erg onzeker zijn en wil zich graag op z'n gemak voelen in de klas. Fotobehang voor het onderwijs kan helpen om leerlingen zich op hun gemak te laten voelen op school en in de klas. Kies voor vrolijke prints, misschien een print met graffiti of vrolijke cartoons. Je kan ook fotobehang gebruiken om afgebakende plekken te maken in de school of in de aula. Een studieruimte met natuur behang kan de concentratie bevorderen en studieprestaties verbeteren. Kies mooie prints voor gezellige hoekjes op school. Het is leuk om de leerlingen mee te laten kiezen voor een print in de klas.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 4
 2. 6
 3. 8
 4. 6
 5. 3
 6. 4
 7. 3
 8. 2
 9. 8
 10. 3
 11. 1
 12. 2
Oriëntatie
 1. 54
 2. 7
 3. 6
Merk
 1. 4
 2. 6
 3. 2
Type
 1. 37
 2. 19
 3. 10
Van laag naar hoog sorteren

66 producten

Van laag naar hoog sorteren

66 producten

Onderwijs behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi onderwijs behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.