• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behang voor onderwijs

Behang voor het onderwijs bestellen? Behang de school met prachtige platen van inspirerende bestemmingen, een heerlijk rustige omgeving of een andere foto waar leerlingen, leerkrachten en anderen graag naar kijken. Bekijk ons uitgebreide assortiment en doe inspiratie op met het basisschool behang dat je online kunt bestellen. 

Sorteer op

Producten 1-100 van 219

Pagina
per pagina
Oldschool
Designer Collection
Dichte mist in het bos
Premium
Stadsmuur
Premium
Gebarsten beton met stuc
Premium
Santiago Bernabéu
Designer Collection
Oude verweerde stuc
Premium
Geschilderd beton
Premium
Vintage Schotse hooglander
Premium
Formule 1 2023 - Data map
Designer Collection
Filmdecor fabriek
Designer Collection
Beton met groentint
Premium
Schotse hooglander stier
Premium
Porsche Taycan Turbo S
Premium
Xihou Bridge a Moon Bay
Designer Collection
Gerestaureerde muur
Premium
Stenen met cement
Premium
Groene deur
Designer Collection
Weerspiegeling in heidegebied
Premium
Beton zwart-wit
Premium
Zon aan het einde van een tunnel
Premium
Blauw marmer met koperkleur
Premium
Oude muurschildering
Premium
Beton met structuur
Premium
Terracotta kleur marmer
Premium
Muur met barsten
Premium
Loopbrug in verlaten gebouw
Premium
Neutraal beige
Premium
Groene deur in oude muur
Premium
Marmer met rode aders
Premium
Beton met stucwerk
Premium
Stairs
Designer Collection
Terracotta beton met lichte structuur
Premium
Oude stadsmuur
Premium
Verweerde stuc
Premium
Oude stenen stadsmuur met plantjes
Premium
Bergtoppen in de Dolomieten
Premium
Success
Designer Collection
Havenkraan op het voormalige RDM terrein Heijplaat Rotterdam
Designer Collection
Sorteer op

Producten 1-100 van 219

Pagina
per pagina

School behangen

Wil je heel de school behangen en zoek je daarvoor onderwijs-behang dat in ieder lokaal net even anders is? Het is de mooiste manier om er een inspirerende, uitdagende en afwisselende plek van te maken. En vind je het juist belangrijk dat de schoolmuren rust uitstralen? Ook daarvoor kies je eenvoudig het geschikte basisschool behang.

Wij weten waar jij naar op zoek bent en laten je online graag de mogelijkheden zien. Ontdek de mooiste soorten fotobehang, die je eenvoudig online kunt bestellen. Wij helpen je het behang voor het onderwijs te vinden. En maak je gebruik van onze optionele behangservice? Dan kun je dit zelfs professioneel laten plakken.

Het behang heeft niet de kenmerkende kleuren en bekende patronen, maar zorgt voor een foto aan de muur die meteen de aandacht trekt. Of gebruik een wereldkaart of andere plaat, die goed past bij de lessen die je verzorgt.

Behang voor onderwijs bestellen

Online behang voor het onderwijs bestellen? Ontdek ons prachtige fotobehang, natuurlijk in de hoogste kwaliteit en daarna netjes in handzame banen gesneden. Ga er samen met de leerlingen aan de slag of laat ons de school behangen. Samen zorgen we ervoor dat je de lokalen, de gangen, de aula en andere ruimtes afwerkt met behang dat meteen de aandacht trekt of juist rustig op de achtergrond blijft.

Onderwijs behang op maat gemaakt

Als je een mooi Onderwijs behang hebt gekozen, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je onderwijs behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je onderwijs behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het behangt liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.