Wallpaper for restaurants

Dineer in een gezellige sfeer met restaurantbehang aan de muur. Het interieur van een restaurant moet een afspiegeling zijn van de keuken. Als gast wil je eerst de sfeer proeven en vervolgens het eten. Wanneer een restaurant de Franse keuken serveert, dan dien je hier ook bij de aankleding rekening mee te houden. Een luxe restaurant straalt luxe uit met een bijpassende print aan de muur. Als horecaondernemer dien je een profiel te hebben van je gasten en hier dien je ook je interieur en exterieur op aan te passen. Je kan uiteraard ook een eigen print aanleveren zoals een afbeelding van het restaurant, close-ups van eten of foto's van de omgeving. Wij printen op pvc-vrij vliesbehang.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 17
 2. 7
 3. 7
 4. 5
 5. 2
 6. 7
 7. 1
 8. 6
 9. 8
 10. 11
 11. 1
Oriëntatie
 1. 75
 2. 11
 3. 4
Merk
 1. 12
 2. 3
 3. 2
 4. 26
Type
 1. 84
 2. 4
 3. 17
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 105

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 105

Pagina

Restaurant behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.