Fotobehang voor sportscholen

Zorg dat de energie van de muren spat! Maak een omgeving waar je energie krijgt. Kies fantastische prints voor aan de muur van de fitness- en sportruimte. Kies bijvoorbeeld voor sportende mensen of voor een ruimte met vrolijke afbeeldingen met felle kleuren. Je kan ook kiezen voor een mooie strandbehangen. Voor yoga-achtige sporten kan je kiezen voor natuurbehang. Een toffe print kan je sportschool direct een mooie indruk geven. We hebben uiteraard ook mooie prints voor squashbanen, indoor tennisbanen en gymzalen. De hoogte van de print maakt ons niet uit. Kantines van sportscholen zijn ook leuk te pimpen met mooie sportieve behangen. Wij printen op eenvoudig aan te brengen pvc-vrij vliesbehang. Het behang ruikt niet, wat wel zo prettig is als je aan het sporten bent.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 12
 2. 21
 3. 6
 4. 7
 5. 3
 6. 13
 7. 1
 8. 5
 9. 5
 10. 7
 11. 4
Oriëntatie
 1. 83
 2. 6
 3. 14
Merk
 1. 31
 2. 1
 3. 6
Type
 1. 114
 2. 1
 3. 1
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 116

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 116

Pagina
Fotobehang voor sportscholen

Sport en fitness behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi sport en fitness behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.