Fotobehang voor sportscholen

Zorg dat de energie van de muren spat! Maak een omgeving waar je energie krijgt. Kies fantastische prints voor aan de muur van de fitness- en sportruimte. Kies bijvoorbeeld voor sportende mensen of voor een ruimte met vrolijke afbeeldingen met felle kleuren. Je kan ook kiezen voor een mooie strandbehangen. Voor yoga-achtige sporten kan je kiezen voor natuurbehang. Een toffe print kan je sportschool direct een mooie indruk geven. We hebben uiteraard ook mooie prints voor squashbanen, indoor tennisbanen en gymzalen. De hoogte van de print maakt ons niet uit. Kantines van sportscholen zijn ook leuk te pimpen met mooie sportieve behangen. Wij printen op eenvoudig aan te brengen pvc-vrij vliesbehang. Het behang ruikt niet, wat wel zo prettig is als je aan het sporten bent.

Ben je op zoek naar een mooi behang voor in de sportschool, of een echt fitness behang voor in je gym aan huis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben sportief behang in alle soorten en maten. Van een fotobehang met vintage sportschool items, tot een dromerig behang van een prachtig berggebied in Portugal en een plaat van gespierde mensen. Neem snel een kijkje in ons assortiment sport- en fitnessbehang en maak het sporten zo nog net een beetje leuker.

 
Groen betonlook
Oldschool
Verouderd beton
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 132

Pagina
Fotobehang voor sportscholen

Sportief behang voor de juiste sfeer

Niets is fijner dan sporten in een aangename omgeving. Een sportief behang draagt daar absoluut een steentje aan bij. En bij Fotobehang.com vind je een ruime keuze. Geef je gym een industriële look met een fotobehang van een gerestaureerde muur, verouderd beton of een 3D foto van kubus en vlakken. Kies voor echt sport behang met een foto van een basketbal arena, een jogger in actie, of een uitvergroting van een fitness sport dumbell. Ook leuk behang voor de sportschool of gym: behang met avontuurlijke platen zoals een panorama van besneeuwde bergtoppen of New York City. 

Behang voor sportschool kiezen

Behang voor je sportschool of gym ruimte aan huis kiezen, kan een hele uitdaging zijn. Bedenk wat jou of je doelgroep motiveert. Staat de zaal vol met stoere vrouwen en ruige mannen? Speel daar dan op in met een rauw en industrieel fitness behang. Train je voor een strakke buik in de zomer? Motiveer jezelf dan met een behang in je gym van een exotisch strand, de Phuket eilanden in Thailand of ligstoelen op het strand. Neem je juist een voorbeeld aan fitte sporters? Ga dan voor een sportief behang met mensen erop. Zodat je weet waar je het voor doet.

Sport Behang OP MAAT GEMAAKT

Als je een keuze voor een mooi sportschool behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je behang op onze grootformaat printers, zodat het perfect in je sportschool of gym past Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

BEHANGSERVICE

Wil je dat wij je behang in de gym of sportschool komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.