Fotobehang voor in de showroom

Versterk je producten in de showroom door ze in de juiste omgeving te plaatsen. Om je producten goed naar voren te laten komen in de showroom, is het van belang deze in de juiste omgeving en sfeer te plaatsen. Je producten worden tentoongesteld en je wilt mensen verleiden om je product te kopen. Potentiële klanten willen je producten goed kunnen bekijken, aanraken, op- of in zitten. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om hippe damesschoenen in een trendy omgeving te plaatsen of meubels in een huiselijke sfeer. Afhankelijk van je product, hebben wij verschillende prints geselecteerd. Kies een print wat goed bij je product past. Als er niet iets voor je bijzit, mail ons dan je voorkeuren en wij zoeken iets wat past. Je kan er ook voor kiezen om eigen foto's op vliesbehang te laten printen zoals productdetails of foto's van het pand.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 8
 2. 1
 3. 1
 4. 13
 5. 1
 6. 1
 7. 1
 8. 1
 9. 1
Oriëntatie
 1. 19
 2. 3
 3. 1
Merk
 1. 4
 2. 26
Type
 1. 41
 2. 1
 3. 2
Van laag naar hoog sorteren

44 producten

Van laag naar hoog sorteren

44 producten

Fotobehang voor in de showroom

Showroom behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi showroom behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.