Fotobehang voor in de showroom

Behang voor de showroom bestellen? Het is belangrijk om een goede indruk te maken, waarmee je inspireert en overtuigt. Ontdek ons uitgebreide aanbod, met foto’s van vergezichten en andere bijzondere composities.

Bekijk de landschappen en andere foto’s, waarmee je het in de showroom of in een presentatieruimte bijzonder maakt. Dus doe online inspiratie op of ga heel specifiek op zoek naar wat jij voor ogen hebt. En wil je een eigen foto gebruiken? Zelfs die printen we in de hoogste kwaliteit, waarna we het behang in handzame banen voor je snijden.

Tropische bladeren
Gouden structuur
Zonnestralen in een groen bos
Van laag naar hoog sorteren

77 producten

Fotobehang voor in de showroom

Creëer een inspirerende sfeer

Ga je voor een inspirerende sfeer, wil je rust uitstralen of juist de fantasie van anderen prikkelen? Het kan allemaal, met het behang dat je kunt gebruiken in de showroom en bijvoorbeeld in een presentatieruimte.

Het behang printen we netjes op maat, waarna we het in handzame banen snijden. En wil je liever zelf niet behangen? Met onze optionele behangservice weet je zeker dat het kaarsrecht en superstrak op de muur komt.

  • Op maat gemaakt 
  • 100% milieuvriendelijk 
  • 100% eigen productie 
  • Geurloos behang 
  • Hoge kwaliteit 
  • Groot aanbod 
  • Levering binnen 1 tot 3 werkdagen 
  • Jouw eigen fotobehang vanaf €16,50 per m2 
  • Behangservice beschikbaar

Behang voor de showroom bestellen

De showroom behangen of op zoek naar iets bijzonders voor de presentatieruimte? Bekijk online ons uitgebreide aanbod en selecteer de print waar jij blij van wordt. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag, om het geprinte behang vaak dezelfde dag nog naar je te versturen. Bestel jouw behang voor de showroom online, dan heb je dat binnen 1 tot 3 werkdagen in huis.

Showroom behang op maat gemaakt

Als je een mooi showroom behang hebt gekozen, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je showroom behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je showroom behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het behangt liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.